MicrosoftTeams-image (3)

Magnus Saugstrup skifter til Magdeburg

 
24-årige Magnus Saugstrup fortsætter efter indeværende sæson sin håndboldkarriere i Tyskland, hvor han fra sommeren 2021 skal tørne ud for SC Magdeburg.
 
Magnus har fået sin håndboldopvækst i Aalborg Håndbold, hvor han kom til i de sene ungdomsår fra vores samarbejdsklub Nøvling IF. Sidenhen har han trods sin relative unge alder allerede opnået 234 kampe og 487 mål på vores førstehold.
 
Det er derfor en ægte Aalborg-knægt, der drager videre til sommer, og det er da også med blandede følelser, direktør Jan Larsen sætter ord på den kommende afsked.
 
– Først og fremmest er vi selvfølgelig ærgerlige over at miste en spiller af Magnus’ kaliber. Han har de senere år udviklet sig til at være en af landets bedste stregspillere, og vi er stolte over, at en af vores egne drenge har gennemgået en sådan fremgang i Aalborg Håndbold. Der er ingen tvivl om, at han har en fortsat stor karriere foran sig, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Jan Larsen.
 
– Det bliver helt sikkert specielt for mig, når jeg ikke længere skal trække Aalborg-trøjen over hovedet. Klubben betyder noget ganske særligt for mig, og jeg har haft en fantastisk tid med mange store oplevelser. Samtidigt føler jeg, at tiden er inde for mig til nye udfordringer, og jeg glæder mig til at prøve mig af i Bundesligaen. I første omgang er mit fokus dog fortsat 100% på Aalborg Håndbold, hvor jeg vil kæmpe benhårdt for at vinde mere metal til klubben og ikke mindst til de mange fantastiske fans, siger Magnus Saugstrup.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse