MicrosoftTeams-image (3)

Mandag venter Fredericia på hjemmebane

Vi startede slutspillet onsdag på bedste vis med en sejr på udebane over Mors-Thy Håndbold på 31-30, og vi er derfor stadig ubesejret i 2022.

Da vi havde to point med fra grundspillet, er vi derfor i front i slutspilspulje 2 med fire point – med Skjern Håndbold i hælene, som står noteret for tre point, efter de vandt overbevisende over Fredericia HK med ti mål i torsdags.

Og det er netop Fredericia, der skal forsøge at rejse sig, når de er vores modstander mandag. Både de og Mors-Thy er uden point, og de er derfor sultne efter en sejr for at bide sig fast i konkurrencen om de to eftertragtede semifinalepladser, som de to bedste hold kan inkassere efter de seks kampe.

Sidst vi mødte Fredericia var 9. februar, hvor vi på udebane vandt med cifrene 29-23 efter en pauseføring på 14-9. Det er endnu ikke lykkes Fredericia at slå os i de seneste tre sæsoner, de har været i ligaen.

Fredericia har tabt deres seneste tre kampe, og vi kan regne med at de kommer med alt, de har, for at tage to point med hjem.

Vi er til mandagens kamp uden Kristian Bjørnsen, som har fået et slag på hoften samt de to korsbåndsskadede spillere Martin Larsen og Sebastian Henneberg.

Resten af truppen er klar til at komme i aktion og jagte den 19. sejr på stribe og udbygge vores rekord, når kampen starter kl. 19.00.

Kampen vises ikke på TV, men der er stadig billetter tilbage i salg. Køb derfor billet, hvis du vil være med til at skabe en fantastisk stemning og bakke op om drengene.

Køb din billet her.

#klartilkamp

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse