pokaler_header_new

Mandag venter Fredericia på hjemmebane

Vi startede slutspillet onsdag på bedste vis med en sejr på udebane over Mors-Thy Håndbold på 31-30, og vi er derfor stadig ubesejret i 2022.

Da vi havde to point med fra grundspillet, er vi derfor i front i slutspilspulje 2 med fire point – med Skjern Håndbold i hælene, som står noteret for tre point, efter de vandt overbevisende over Fredericia HK med ti mål i torsdags.

Og det er netop Fredericia, der skal forsøge at rejse sig, når de er vores modstander mandag. Både de og Mors-Thy er uden point, og de er derfor sultne efter en sejr for at bide sig fast i konkurrencen om de to eftertragtede semifinalepladser, som de to bedste hold kan inkassere efter de seks kampe.

Sidst vi mødte Fredericia var 9. februar, hvor vi på udebane vandt med cifrene 29-23 efter en pauseføring på 14-9. Det er endnu ikke lykkes Fredericia at slå os i de seneste tre sæsoner, de har været i ligaen.

Fredericia har tabt deres seneste tre kampe, og vi kan regne med at de kommer med alt, de har, for at tage to point med hjem.

Vi er til mandagens kamp uden Kristian Bjørnsen, som har fået et slag på hoften samt de to korsbåndsskadede spillere Martin Larsen og Sebastian Henneberg.

Resten af truppen er klar til at komme i aktion og jagte den 19. sejr på stribe og udbygge vores rekord, når kampen starter kl. 19.00.

Kampen vises ikke på TV, men der er stadig billetter tilbage i salg. Køb derfor billet, hvis du vil være med til at skabe en fantastisk stemning og bakke op om drengene.

Køb din billet her.

#klartilkamp

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.