MicrosoftTeams-image (3)

Mandfolke-fight ikke nok til point mod stærke KS Vive Tauron Kielce

Vi fulgte det polske storhold, KS Vive Tauron Kielce, helt til dørs, men efter 60 minutters flot fight og i perioder også flot spil måtte vi bøje os. Nederlag på 27-25 efter 13-12 til polakkerne ved pausen.

Emil Berggren viste fra det første angreb, at han havde skud-armen rigtigt indstillet og bragte os foran 1-0, men derefter tog polakkerne fat, og Jesper Jensen måtte hurtigt have fat i det grønne time out kort.

Cheftræner Talent Dusjebaev bragte alle sine stjernespillere i kamp fra første minut, men alligevel formåede vi at spille os ind i kampen igen. Vi var tæt på kontakt inden pausen, men var bagud 13-12.

Kampens dramatiske højdepunkt kom efter 22 minutter, da Håvard Tvedten blev fældet i en  af kontra af Kielces keeper, Slawomir Szmal. Helt mystisk fløjtede de kroatiske dommere for frikast til Szmal, mens alle i øvrige i hallen ikke var i tvivl om, at der var et direkte rødt kort til Szmal.

Vi kom op på uafgjort efter pausen, bl.a. 14-14, men igen trak polakkerne fra, og vi havde navnlig problemer med højre backen Lijewski, når han kom med sit hårde pres. Vi fulgte pænt med, men selv om Jesper Jensen satsede til sidst ved at tage Ole Erevik ud og satte en ekstra markspiller ind, lykkedes missionen ikke.  Vi var bagud med fire mål til sidst, men fik pyntet på resultatet til 25-27.

Kielces sejr betyder, at storholdet er ubesejret gennem første runde af Champions League med 10 point for fem kampe, mens Pick Szeged følger efter på andenpladsen med otte point for fem kampe efter sejren på 23-21 over Dunkerque. Vi bevarer tredjepladsen med fem point.

Vores næste opgave i Champions League er allerede næste søndag, hvor vi tager turen til Polen for at møde Kielce igen. Inden da skal vi en tur til Sønderborg på onsdag for at spille liga-kamp mod SønderjyskE.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse