pokal header web

Mange spillere i aktion for landshold i næste uge

Mens der i disse dage er fuld fokus på de sidste, afgørende kampe i slutspillet i 888ligaen, kan ikke færre end seks af vores spillere se frem til opgaver med deres respektive landshold i næste uge.

Vores hjemmekamp mod Skjern Håndbold slutter søndag ved 22-tiden, og efter en kort nats søvn sætter spillerne allerede mandag morgen kursen mod mødestedet for landsholdene. 

Keeper Mikael Aggefors, 32 år, stempler ind hjemme i Sverige mandag, og efter træning mandag sætter holdet tirsdag kursen mod St. Petersburg i Rusland for at spille den første to EM-kval-kampe. Der er returkamp i Linköping lørdag 6. maj. Aggefors udgør den svenske målmandsduo sammen med Mikael Appelgren, Rhein-Neckar Löwen. Aggefors er i forvejen noteret for 10 A-landskampe.

Højre backen Martin Larsen, 24 år, er med i den danske 21 mands trup, der mandag samles i Herning. Landstræner Nikolaj Jacobsen skærer senere truppen ned til 16 spillere, der skal spille torsdag 4. maj i Ungarn og i Aarhus søndag 7. maj.  Martin Larsen er i forvejen noteret for fem A-landskampe.

Playmaker Arnor Atlason, 32 år, og all round’er Janus Smarason, 22 år, sætter mandag morgen kursen mod Grosswaldstadt i Tyskland, hvor der er islandsk træningssamling før landskampen i Makedonien torsdag og i Island søndag. Atlason er noteret for 193 A-landskampe, mens Smarason har spillet 11 A-landskampe.

Sander Sagosen, 21 år, og Norge kommer på noget af en opgave med to kval-kampe onsdag og søndag mod Frankrig. Nordmændene mødes også mandag og spiller først i Oslo, dernæst i Clemont Ferrand i nærheden af Lyon.  Sander Sagosen er noteret 57 A-landskampe.

Magnus Saugstrup skal med det danske U 21-landshold til Porec i Kroatien for at spille to landskampe torsdag og fredag i næste uge.

Ud over spillerne skal assistenttræner Stefan Madsen til samling med det danske U 19 landshold i næste uge.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse