MicrosoftTeams-image (3)

Marcus Mørk glæder sig til gensynet med Mors-Thy Håndbold

Da vi 27.oktober vandt 29-24 over Mors-Thy Håndbold på udebane i Nykøbing sad 26-årige Marcus Mørk uden for med en skade. 

Det forhindrede ham i at møde sine tidligere holdkammerater fra sidste sæsons succes-mandskab. Men onsdag kl. 19.30 sker det i Gigantium, når der igen er lokalbrag – med flere end 4.000 tilskuere på lægterne. 

Nu er Marcus Mørk tilbage efter sin skulder-skade, og i lørdags spillede han sin hidtil bedste kamp i den røde trøje, da han scorede otte mål i sejren i Ribe. Det var  hans kun 10. optræden på holdet i denne sæson. Nu peger pilen i den rigtige retning. 

– Selv om jeg spillede fuld tid i angrebet i Ribe, har jeg ikke haft smerter bagefter. Nu glæder jeg mig til at møde Søren P., Meinby og de andre venner, selv om det selvfølgelig bliver en speciel kamp, siger Marcus Mørk. 

– Vi skal fortsætte sejrsstimen i Gigantium og bygge videre på de positive takter, der var i kampen i Ribe. Mors har vundet de to seneste kampe mod TMS Ringsted og Skive ret sikkert, så de kommer med stor selvtillid og garanteret med 120 km i timen. Det er vi forberedt på og skal fastholde initiativet i kampen, siger Marcus Mørk. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har Ole Erevik tilbage i truppen efter veloverstået familieforøgelse, og alle spillere meldes klar med undtagelse af langtidsskadede Martin Larsen. 

Kampen spilles kl. 19.30 og dømmes af Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen. 

Det er fortsat muligt at købe billet på www.aalborghaandbold.dk

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse