MicrosoftTeams-image (3)

Marcus Mørk til Aalborg Håndbold med øjeblikkelig virkning

Marcus Mørk skifter til Aalborg Håndbold med øjeblikkelig virkning. Venstre backen, der var en af sidste sæsons store profiler i ligaen for Mors-Thy Håndbold, har skrevet en tre-årig kontrakt med mestrene.

Marcus Mørk har mange års erfaring i ligaen for både Viborg HK og Mors-Thy Håndbold og fik sidste sæson sit store gennembrud som en af ligaens topscorere. Det resulterede bl.a. i udtagelse til Ulrik Wilbeks landsholdstrup, der var samlet i juni.

-Jeg glæder mig til skiftet, som er et stort skridt op ad i min karriere, og jeg ser frem til udfordringerne ikke mindst i Champions League. Jeg ved, at der bliver hård kamp om pladserne på det stærke Aalborg-mandskab, men jeg er klar til at tage kampen op, ligesom jeg glæder mig  til at træne under Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, som jeg kender fra min tid i Viborg HK, siger Marcus Mørk.

– Marcus har længe stået på vores ønskeseddel over nye spillere, og vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os. Vi glæder os over at kunne tilføre en dansk landsholdsspiller til truppen  siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Marcus Mørk fik foretaget mindre skulder-operation for knap en måned siden. Han har gennemgået det obligatoriske læge-tjek i sin nye klub og fortsætter nu gennemoptræningen i selskab med de nye holdkammerater. Han forventes klar til kamp igen ca. 1. oktober.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse