MicrosoftTeams-image (3)

Hæsblæsende pointdeling i Kiel

Efter en dramatisk og medrivende kamp endte det med en pointdeling efter 36-36 på udebane i Kiel

Fra første fløjt var det en medrivende kamp i en intens kulisse i Wunderino-Arena-Kiel. Og det var med os i førersædet fra start på den svære udebane.

Det var ikke mindst takket være en flot åbning af Simon Gade, der bl.a. lagde ud med en kæmpe dobbeltredning, mens Mads Hoxer buldrede afsted offensivt og blev noteret for fire scoringer de første seks minutter.

Det var medvirkende til flere tremåls føringer i opgørets begyndelse. Langsomt begyndte de tyske værter dog at spise af vores forspring, og særligt indskiftede Tomas Mrkva i hjemmeholdets mål begyndte at tage godt fra.

Mod slutningen af første halvleg var det derfor Kiel-mandskabet, der bragte sig foran for første gang i kampen, og de fastholdte forspringet frem til pausen, hvor stillingen var 17-16 i hjemmeholdets favør.

Fra anden halvlegs start kom vi igen bragende ud af starthullerne, og efter få minutter af opgørets sidste halvdel havde vi igen bragt os i front med tre. 

Kiel svarede dog igen endnu en gang, og med et medlevende hjemmepublikum i ryggen fik de spillet sig i front med ti minutter tilbage af kampen.

Herfra var der lagt op til en dramatisk afgørelse, og det blev det i den grad også. I slutfasen lå opgøret længe på vippen, og gentagne gange vekslede det mellem en etmåls føring til hjemmeholdet og uafgjort.

Sådan skulle det blive til kampens sidste øjeblik. Med et halvt minut tilbage udlignede Sebastian Barthold til 36-36, og i opgørets sidste angreb fik vi holdt Kiel til en afbrænder på frikast efter tid, og dramaet endte dermed med en pointdeling.

Vi tager dermed et vigtigt point med tilbage til Aalborg efter et hæsblæsende drama, hvor det var marginalerne, der afgjorde, at et af holdene ikke kunne sætte begge point på kontoen.

Der skal lyde en stor tak til de mere end 200 medrejsende Aalborg tilhængere, der kampen igennem var med til at byde det talstærke hjemmepublikum op til dans på lægterne. 

Næste udfordring er på udebane mod Mors-Thy på lørdag, mens næste hjemmekamp er lørdag 12. november mod Ribe-Esbjerg. Køb billet til denne og vores øvrige kommende hjemmekampe ved at klikke her.

Matchfacts Machineseeker EHF Champions League

THW Kiel – Aalborg Håndbold 36-36 (17-16)

Stillinger undervejs

10’ 6-8, 20’ 12-12, 30’ 17-16, 40’ 22-24, 50’ 30-29, 60’ 36-36

Målscorere THW Kiel

Eric Johansson 9, Mykola Bilyk 7, Malte Voigt 5, Harald Reinkind 5, Patrik Wiencek 2, Niclas Ekberg 2, Yannick Fraatz 2, Steffen Weinhold 2, Domagoj Duvnjak 1, Petter Øverby 1.  

Målscorere Aalborg Håndbold

Mikkel Hansen 7, Aron Pálmarsson 6, Mads Hoxer 5, Jesper Nielsen 5, Sebastian Barthold 4, Felix Claar 3, Andreas Flodman 3, Lukas Sandell 2, Kristian Bjørnsen 1.

Redninger

Niklas Landin: 1/18 (5%)
Tomas Mrkva: 8/25 (32%)

Simon Gade: 12/45 (26%)
Mikael Aggefors: 0/3

2-minutters udvisninger

THW Kiel: 1

Aalborg Håndbold: 3

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...