pokaler_header_new

Mark Strandgaard: Skiftet skal være med til at rykke mig

31-årige Mark Strandgaard er ny mand på højre fløj, og han ser frem til sin tid i Aalborg, hvor han forventer at kæmpe med i toppen.

Mark har siden 2010 haft sin håndboldgang i fynske GOG, og selvom opstarten nu er forløbet under nordjyske himmelstrøg, så føles det stadig velkendt.

– Det har været fint med en opstart i nye rammer. Jeg har været i huset nogle uger inden træningsstart og havde også kendskab til mange af mine holdkammerater i forvejen – så opstarten føles mere velkendt, end jeg egentlig havde tænkt inden, siger Mark Strandgaard. 

Han har dog kunnet mærke en forskel på træningen i forhold til mange af årene på Fyn.

– Jeg har været vant til oftest, at de første par uger udelukkende er gået med løb og fysisk træning. Her i Aalborg har vi tidligere haft træning i hallen med bold og høj tempo. Ellers minder det om tidligere med nogle mindre træningslejre og masser af træningskampe.

De seneste sæsoner har han fast været blandt de mest scorende fløjspillere i Herre Håndbold Ligaen, og Mark forventer at fortsætte i samme spor.

– Jeg skal ind på holdet og køre videre i samme spor, som Patrick har gjort det de seneste par sæsoner i klubben. Jeg håber at kunne bidrage og blive en stor faktor. Med min alder og rutine fra mange år i ligaen skal jeg også dele ud af min erfaring til de yngre kræfter på holdet.

Med skiftet håber Mark, at han kan rykke sig yderligere personligt, mens han også har store krav til holdet.

– Jeg håber personligt, at jeg kan rykke mig med nye mennesker og omgivelser omkring mig. Mine forventninger til holdet er, at vi skal vinde, hver gang vi stiller op. Vi skal være med blandt de bedste – det skal vi forlange af os selv med den klub, vi repræsenterer, slutter Mark Strandgaard. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...