pokal header web

Mark Strandgaard: Skiftet skal være med til at rykke mig

31-årige Mark Strandgaard er ny mand på højre fløj, og han ser frem til sin tid i Aalborg, hvor han forventer at kæmpe med i toppen.

Mark har siden 2010 haft sin håndboldgang i fynske GOG, og selvom opstarten nu er forløbet under nordjyske himmelstrøg, så føles det stadig velkendt.

– Det har været fint med en opstart i nye rammer. Jeg har været i huset nogle uger inden træningsstart og havde også kendskab til mange af mine holdkammerater i forvejen – så opstarten føles mere velkendt, end jeg egentlig havde tænkt inden, siger Mark Strandgaard. 

Han har dog kunnet mærke en forskel på træningen i forhold til mange af årene på Fyn.

– Jeg har været vant til oftest, at de første par uger udelukkende er gået med løb og fysisk træning. Her i Aalborg har vi tidligere haft træning i hallen med bold og høj tempo. Ellers minder det om tidligere med nogle mindre træningslejre og masser af træningskampe.

De seneste sæsoner har han fast været blandt de mest scorende fløjspillere i Herre Håndbold Ligaen, og Mark forventer at fortsætte i samme spor.

– Jeg skal ind på holdet og køre videre i samme spor, som Patrick har gjort det de seneste par sæsoner i klubben. Jeg håber at kunne bidrage og blive en stor faktor. Med min alder og rutine fra mange år i ligaen skal jeg også dele ud af min erfaring til de yngre kræfter på holdet.

Med skiftet håber Mark, at han kan rykke sig yderligere personligt, mens han også har store krav til holdet.

– Jeg håber personligt, at jeg kan rykke mig med nye mennesker og omgivelser omkring mig. Mine forventninger til holdet er, at vi skal vinde, hver gang vi stiller op. Vi skal være med blandt de bedste – det skal vi forlange af os selv med den klub, vi repræsenterer, slutter Mark Strandgaard. 

Mads HOXER HANGAARD, Final - Aalborg Håndbold vs Barça, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hoxer hoppede højt i Champions League

Mads Hoxer har fået mange skulderklap for sine præstationer i den forløbne sæson, og med hensyn til Champions League viser tørre tal, at vores 23-årige højre back har fået et...
Mikkel HANSEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Sidste chance for at byde på Champions League-trøjer

Auktionen på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln slutter kl. 20.00 søndag. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg HH  Foto: Henrik Hansen

Wiesmach skubber Lennartsson ud af top 10

Fløjspilleren er ny mand på listen over spillere med flest kampe i Aalborg Håndbolds historie. Da publikumsyndlingen Jan Lennartsson i 2013 stoppede i Aalborg Håndbold – og samtidig stoppede sin...

Håndbold i verdensklasse