MicrosoftTeams-image (3)

Mark Strandgaard: Skiftet skal være med til at rykke mig

31-årige Mark Strandgaard er ny mand på højre fløj, og han ser frem til sin tid i Aalborg, hvor han forventer at kæmpe med i toppen.

Mark har siden 2010 haft sin håndboldgang i fynske GOG, og selvom opstarten nu er forløbet under nordjyske himmelstrøg, så føles det stadig velkendt.

– Det har været fint med en opstart i nye rammer. Jeg har været i huset nogle uger inden træningsstart og havde også kendskab til mange af mine holdkammerater i forvejen – så opstarten føles mere velkendt, end jeg egentlig havde tænkt inden, siger Mark Strandgaard. 

Han har dog kunnet mærke en forskel på træningen i forhold til mange af årene på Fyn.

– Jeg har været vant til oftest, at de første par uger udelukkende er gået med løb og fysisk træning. Her i Aalborg har vi tidligere haft træning i hallen med bold og høj tempo. Ellers minder det om tidligere med nogle mindre træningslejre og masser af træningskampe.

De seneste sæsoner har han fast været blandt de mest scorende fløjspillere i Herre Håndbold Ligaen, og Mark forventer at fortsætte i samme spor.

– Jeg skal ind på holdet og køre videre i samme spor, som Patrick har gjort det de seneste par sæsoner i klubben. Jeg håber at kunne bidrage og blive en stor faktor. Med min alder og rutine fra mange år i ligaen skal jeg også dele ud af min erfaring til de yngre kræfter på holdet.

Med skiftet håber Mark, at han kan rykke sig yderligere personligt, mens han også har store krav til holdet.

– Jeg håber personligt, at jeg kan rykke mig med nye mennesker og omgivelser omkring mig. Mine forventninger til holdet er, at vi skal vinde, hver gang vi stiller op. Vi skal være med blandt de bedste – det skal vi forlange af os selv med den klub, vi repræsenterer, slutter Mark Strandgaard. 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse