MicrosoftTeams-image (3)

Mark Strandgaard stopper i Aalborg Håndbold

33-årige Mark Strandgaard er i gang med sin tredje sæson i Aalborg Håndbold. Det bliver samtidigt hans sidste, da han stopper i klubben efter indeværende sæson.
 
Vores hurtige højre fløj rundede 100 kampe tidligere på sæsonen og nærmer sig 400 mål i Aalborg-trøjen. Foruden flotte individuelle præstationer har Marks to hidtidige sæsoner i Aalborg Håndbold også budt på to danske mesterskaber samt en pokaltitel, og direktør Jan Larsen er yderst glad for Marks indsats i klubben.
 
– Mark har meddelt klubben, at ønsker at prøve noget nyt, og jeg har stor respekt for den beslutning, som han har truffet i samråd med familien. Han har gjort det fantastisk både på og uden for banen, og det bliver vemodigt at tage afsked med ham til sommer. Inden da arbejder vi videre mod flere titler, og det kunne være fantastisk for Mark at slutte med et DM-hattrick, siger Jan Larsen.
 
Hvad fremtiden bringer er endnu uvist, men Mark ser tilbage på sin tid i Aalborg Håndbold med stolthed – og han er sulten på mere, inden han tager hul på et nyt kapitel.
 
– Det er rigtig vemodigt, at jeg fra næste sæson ikke skal trække den røde trøje over hovedet længere. Tiden er inde til, at min familie og jeg skal starte på et nyt eventyr. Om det bliver på eller uden for banen, må tiden vise. Jeg er rigtig glad og stolt over mine snart tre år i klubben med blandt andet to DM-titler, en pokaltitel og succes i EHF Champions League. Inden det slutter, skal der dog vindes flere titler, og jeg er klar til at gøre alt for mere guld til klubben, siger Mark Strandgaard.
 
Vi forventer i nærmeste fremtid at kunne præsentere en afløser på højre fløj til den kommende sæson.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse