pokaler_header_new

Martin Larsen kåret til årets spiller i kreds 1

Jydsk Håndbold Forbunds kreds 1 kårer hvert år en spiller, der har gjort sig særligt godt bemærket, og på kredsens generalforsamling i mandags tilfaldt denne hænder vores Martin Larsen, 19-årig højre back på liga-holdet.

Han blev ligeledes hyldet med pokal og blomster af kredsformand Villy Nielsen forud for hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold i onsdags i Gigantium.

Martin begyndte som fem-årig at spille håndbold i Aalborg KFUM, og her spillede han, indtil han kom på AaBs junior og ynglingehold. Han var med til at blive dansk mester med ynglingeholdet i 2010.

Martin fik debut på U 18-landsholdet i 2009 og nåede at spille ca. 40 landskampe samt at få EM-bronze i 2010 og VM guld i 2011, hvor han også blev udtaget til All Star-holdet.

Han er fortsat med på U 20-landsholdet, og som 18-årig fik han debut på AaBs ligahold i en kamp i Boxen i Herning foran 12.000 tilskuere.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...