MicrosoftTeams-image (3)

Martin Larsen kåret til årets spiller i kreds 1

Jydsk Håndbold Forbunds kreds 1 kårer hvert år en spiller, der har gjort sig særligt godt bemærket, og på kredsens generalforsamling i mandags tilfaldt denne hænder vores Martin Larsen, 19-årig højre back på liga-holdet.

Han blev ligeledes hyldet med pokal og blomster af kredsformand Villy Nielsen forud for hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold i onsdags i Gigantium.

Martin begyndte som fem-årig at spille håndbold i Aalborg KFUM, og her spillede han, indtil han kom på AaBs junior og ynglingehold. Han var med til at blive dansk mester med ynglingeholdet i 2010.

Martin fik debut på U 18-landsholdet i 2009 og nåede at spille ca. 40 landskampe samt at få EM-bronze i 2010 og VM guld i 2011, hvor han også blev udtaget til All Star-holdet.

Han er fortsat med på U 20-landsholdet, og som 18-årig fik han debut på AaBs ligahold i en kamp i Boxen i Herning foran 12.000 tilskuere.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse