pokaler_header_new

Martin Larsen vender hjem til Aalborg Håndbold

 
28-årige Martin Larsen tiltræder fra sommeren 2021 på en 3-årig kontrakt, og han vender dermed hjem til barndomsklubben efter tre sæsoner i udlandet.
 
Martin slår i dag sine folder i den tyske Bundesliga for SC DHfK Leipzig, hvor han tiltrådte sidste sommer efter to sæsoner i franske PAUC.
 
Den venstrehåndede bagspiller har fået hele sin håndboldopvækst i Aalborg Håndbold, og inden sit skifte til udlandet nåede Martin mere end 200 kampe og 700 mål for klubben, mens han også har været med til at vinde to DM-titler.
 
Han får nu rig mulighed for at udbygge de fine statistikker, og det er noget, der glæder cheftræner Stefan Madsen.
 
– Jeg er utrolig glad for, at Martin vender hjem til Aalborg Håndbold. Han er en spiller med et kæmpe fighterhjerte, der samtidigt besidder store kvaliteter i begge ender af banen. Han har udviklet sit spil yderligere i udlandet, og med hans kendskab til klubben og ikke mindst spillemæssige evner er jeg sikker på, at han bliver en vigtig brik i jagten på at opnå vores mål, siger Stefan Madsen.
 
– Jeg glæder mig virkelig meget til at trække Aalborg-trøjen over hovedet igen. Mine sæsoner i udlandet har været meget lærerige, men jeg har hele tiden haft en ambition om at vende tilbage til Aalborg Håndbold en dag. Timingen var god for begge parter på nuværende tidspunkt, og det føles som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har selvfølgelig fulgt klubben tæt de seneste sæsoner, og det har virkelig været spændende at følge den fortsatte udvikling. Det ser jeg frem til at blive en del af, og jeg kan ikke vente med igen at skulle tørne ud foran de mange fantastiske fans, siger Martin Larsen. 
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...