MicrosoftTeams-image (3)

Martin og René er i VM-finalen efter drama mod Frankrig

Aalborg Håndbolds René Antonsen og Martin Larsen er i VM-finalen for U19 landshold. Det blev en kendsgerning, da holdet natten til fredag dansk tid besejrede Frankrig 29-26 efter at have været bagud 16-13 ved pausen.

Selv om danskerne kort før afrejsen til VM besejrede Frankrig tre gange ud af tre mulige i test-kampe, så var der langt inde i 2. halvleg ikke noget, der tydede på dansk finaledeltagelse.

Franskmændene udbyggede hurtigt pause-føringen til 20-14, men så begyndte det at vende for danskerne – som hold, men ikke mindst på individuelle præstationer af keeperen Thorsten Friis og Nikolaj Pedersen, der scorede otte gange efter pausen.

Vores egen Martin Larsen spillede 53 minutter af kampen og scorede seks mål på 13 forsøg, mens René Antonsen spillede 20 minutter uden at komme på scoringslisten.

Finalen bliver mod Spanien, og den spilles lørdag kl. 20.30 argentinsk tid – det vil sige midt om natten dansk tid.

Allerede på torsdag er der mulighed for at hylde de to VM-helte fra Aalborg Håndbold, når de er med på holdet, der møder Bjerringbro-Silkeboerg i pre-season kampen kl. 19.30 i Gigantium Arena.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse