MicrosoftTeams-image (3)

Med sejr i Gigantium sikrede U18 sig førstepladsen i puljen

Selvom der endnu mangler to spillerunder, kan U18 drengene smykke sig med titlen som puljevinder i anden division pulje 2. Holdet har efter ottende spillerunde 14 point, medens nummer 2, 3 og 4 alle har otte point. Dermed kan forfølgerholdene ikke indhente vores drenge.
 
Uden at spille helt op til daglig niveau, havde vores drenge ikke porblemer med at vinde torsdagens kamp mod Spøttrup. Dertil var niveauet mellem de to hold ganske enkelt for stor.
 
Til trods for at vi igennem hele kampen var foran, var det ikke fra kampens start vi markerede os. Ganske vist kom vi foran med 2 – 0 og videre med 5 – 2 og 8 – 4, men det var først efter knap 20 minutters spil, vi satte tingene på plads. Her scorede vi 11 gange i træk, uden at gæsterne kunne svare igen. I denne periode spillede vi godt og koncentreret. Forsvaret stod godt, og de fejl Spøttrup lavede i deres angrebsspil, blev promte udnyttet med contraangreb. Således blev halvdelen af målene i denne periode scoret på hurtige contra. Vi kunne derfor gå til pausen med en føring på 22 – 9.
 
Om det var den store føring skal være usagt, men anden halvleg bar præg af for mange brændte chancer, samtidigt med at vi i forsvaret var lidt for passive. Gæsterne havde i flere situationer for let ved at score på os.
 
Selvom det er flot at vinde med 13 mål, kunne sejren nemt havde været større.
 
Følgende spillere scorede Aalborgs mål:
Henrik Tilsted 11, Andreas Christensen 6, Morten Pedersen 5, Christoffer Holst 5, Kasper Holmen 4, Christian Jensen 4, Cornelius Stenderup 3 og Daniel Christiansen 2 mål.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse