pokaler_header_new

Med sejr i Gigantium sikrede U18 sig førstepladsen i puljen

Selvom der endnu mangler to spillerunder, kan U18 drengene smykke sig med titlen som puljevinder i anden division pulje 2. Holdet har efter ottende spillerunde 14 point, medens nummer 2, 3 og 4 alle har otte point. Dermed kan forfølgerholdene ikke indhente vores drenge.
 
Uden at spille helt op til daglig niveau, havde vores drenge ikke porblemer med at vinde torsdagens kamp mod Spøttrup. Dertil var niveauet mellem de to hold ganske enkelt for stor.
 
Til trods for at vi igennem hele kampen var foran, var det ikke fra kampens start vi markerede os. Ganske vist kom vi foran med 2 – 0 og videre med 5 – 2 og 8 – 4, men det var først efter knap 20 minutters spil, vi satte tingene på plads. Her scorede vi 11 gange i træk, uden at gæsterne kunne svare igen. I denne periode spillede vi godt og koncentreret. Forsvaret stod godt, og de fejl Spøttrup lavede i deres angrebsspil, blev promte udnyttet med contraangreb. Således blev halvdelen af målene i denne periode scoret på hurtige contra. Vi kunne derfor gå til pausen med en føring på 22 – 9.
 
Om det var den store føring skal være usagt, men anden halvleg bar præg af for mange brændte chancer, samtidigt med at vi i forsvaret var lidt for passive. Gæsterne havde i flere situationer for let ved at score på os.
 
Selvom det er flot at vinde med 13 mål, kunne sejren nemt havde været større.
 
Følgende spillere scorede Aalborgs mål:
Henrik Tilsted 11, Andreas Christensen 6, Morten Pedersen 5, Christoffer Holst 5, Kasper Holmen 4, Christian Jensen 4, Cornelius Stenderup 3 og Daniel Christiansen 2 mål.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...