pokaler_header_new

Meget spilletid og scoring af Simon Hald, da Frankrig blev besejret

Fem minutter ind i 2. halvleg blev Simon Hald sendt ind i det danske midterforsvar, da A-landsholdet mødte de franske verdensmestre ved Golden League i Norge. Den store stærke Aalborg-spiller var med i resten af kampen og medvirkede til sejren på 23-22 med bl.a. en scoring til 17-11 fra stregen.

Ved samme turnering tabte Norge med Sander Sagosen i en meget central rolle 28-27 til Island – efter at nordmændene havde ført sikkert det meste af kampen. Sander Sagosen scorede fire mål. Aron Edvardsson overværede hele kampen fra den islandske bænk.

Lørdag mødes Simon Hald og Sander Sagosen i en direkte duel. Kampen mellem Danmark og Norge kan ses lørdag kl. 18.15 på TV 2 Sport – med optakt fra kl. 17.25.

Andreas Palicka var med det svenske landshold, der hjemme i Halmstad vandt 30-21 over Rusland. Palicka kom dog ikke på banen, da Flensburg-keeperen Mattias Andersson havde en af de helt store dage i målet.

Kl. 16.00 i eftermiddag skal Martin Larsen i aktion på det danske udviklingslandshold, når de møder Spanien i en turnering i Wagrowiec i Polen.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...