MicrosoftTeams-image (3)

Meget spilletid og scoring af Simon Hald, da Frankrig blev besejret

Fem minutter ind i 2. halvleg blev Simon Hald sendt ind i det danske midterforsvar, da A-landsholdet mødte de franske verdensmestre ved Golden League i Norge. Den store stærke Aalborg-spiller var med i resten af kampen og medvirkede til sejren på 23-22 med bl.a. en scoring til 17-11 fra stregen.

Ved samme turnering tabte Norge med Sander Sagosen i en meget central rolle 28-27 til Island – efter at nordmændene havde ført sikkert det meste af kampen. Sander Sagosen scorede fire mål. Aron Edvardsson overværede hele kampen fra den islandske bænk.

Lørdag mødes Simon Hald og Sander Sagosen i en direkte duel. Kampen mellem Danmark og Norge kan ses lørdag kl. 18.15 på TV 2 Sport – med optakt fra kl. 17.25.

Andreas Palicka var med det svenske landshold, der hjemme i Halmstad vandt 30-21 over Rusland. Palicka kom dog ikke på banen, da Flensburg-keeperen Mattias Andersson havde en af de helt store dage i målet.

Kl. 16.00 i eftermiddag skal Martin Larsen i aktion på det danske udviklingslandshold, når de møder Spanien i en turnering i Wagrowiec i Polen.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse