pokaler_header_new

Meinby: Mine forældre overtalte mig til at vælge håndbold

Hvis Jesper Meinby selv havde fået lov at vælge sportsgren, da han var en stor knægt hjemme på Mors, så var han blevet fodboldspiller, men forældrene ville det anderledes!!
 
– Da jeg var helt lille, gik jeg til alle de former for sport, jeg kunne komme til. Efter nogle år var der kun tid til fodbold og håndbold. Egentligt ville jeg selv have valgt at fortsætte med fodbold, men mine forældre så et større potentiale i mig som håndboldspiller. Det fik de mig så overtalt til at vælge, siger Jesper Meinby, 28 år, en af de nye spillere i Aalborg Håndbold i denne sæson.
 
Venstrehånden er derefter blevet brugt flittigt i klubberne Morsø HK, HF Mors, Viborg HK, Mors-Thy Håndbold og efter næsten 10 år som etableret liga-spiller, har Jesper Meinby nu taget fat på en to-årig kontrakt med Aalborg Håndbold.
 
– Hvad glæder du dig mest til ved skiftet fra Mors-Thy Håndbold til Aalborg Håndbold?
 
– Jeg glæder mig til at spille på et dansk tophold, hvor forventningerne til succes altid er stor – hvad enten det er i den danske liga eller i de europæiske turneringer, siger Jesper Meinby, der både kan dække pladsen som højre back og højre fløj.
 
– Dit bud på top 3 i herreligaen, når medaljerne skal fordeles? 
 

  1. Aalborg Håndbold
  2. KIF Kolding København
  3. Bjerringbro-Silkeborg

 
– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold??
 
– Jeg forbereder mig på tiden efter håndboldkarrieren, og derfor er jeg i gang med at starte eget reklamefirma, siger Jesper Meinby.

Meinby spiller sine første to test-kampe i Aalborg Håndbold i morgen, fredag 31. juli kl. 17.30 og kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg og Rhein-Neckar Löwen i Hammel Idrætscenter.

Første optræden på hjemmebane bliver fredag 14. august ved Jutlander Bank Cup, hvor vi møder KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

Hvis du ikke allerede har billet til Jutlander Bank Cup, kan du købe det på www.aalborghaandbold.dk

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...