MicrosoftTeams-image (3)

Meinby: Mine forældre overtalte mig til at vælge håndbold

Hvis Jesper Meinby selv havde fået lov at vælge sportsgren, da han var en stor knægt hjemme på Mors, så var han blevet fodboldspiller, men forældrene ville det anderledes!!
 
– Da jeg var helt lille, gik jeg til alle de former for sport, jeg kunne komme til. Efter nogle år var der kun tid til fodbold og håndbold. Egentligt ville jeg selv have valgt at fortsætte med fodbold, men mine forældre så et større potentiale i mig som håndboldspiller. Det fik de mig så overtalt til at vælge, siger Jesper Meinby, 28 år, en af de nye spillere i Aalborg Håndbold i denne sæson.
 
Venstrehånden er derefter blevet brugt flittigt i klubberne Morsø HK, HF Mors, Viborg HK, Mors-Thy Håndbold og efter næsten 10 år som etableret liga-spiller, har Jesper Meinby nu taget fat på en to-årig kontrakt med Aalborg Håndbold.
 
– Hvad glæder du dig mest til ved skiftet fra Mors-Thy Håndbold til Aalborg Håndbold?
 
– Jeg glæder mig til at spille på et dansk tophold, hvor forventningerne til succes altid er stor – hvad enten det er i den danske liga eller i de europæiske turneringer, siger Jesper Meinby, der både kan dække pladsen som højre back og højre fløj.
 
– Dit bud på top 3 i herreligaen, når medaljerne skal fordeles? 
 

  1. Aalborg Håndbold
  2. KIF Kolding København
  3. Bjerringbro-Silkeborg

 
– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold??
 
– Jeg forbereder mig på tiden efter håndboldkarrieren, og derfor er jeg i gang med at starte eget reklamefirma, siger Jesper Meinby.

Meinby spiller sine første to test-kampe i Aalborg Håndbold i morgen, fredag 31. juli kl. 17.30 og kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg og Rhein-Neckar Löwen i Hammel Idrætscenter.

Første optræden på hjemmebane bliver fredag 14. august ved Jutlander Bank Cup, hvor vi møder KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

Hvis du ikke allerede har billet til Jutlander Bank Cup, kan du købe det på www.aalborghaandbold.dk

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse