MicrosoftTeams-image (3)

Mens vi venter på top-braget lørdag: Pokal-modstander klar

Vores tre svenske landsholdsspillere, Johan Sjöstrand, Johan Jakobsson og Niclas Barud,  havde rejsedag mandag hjem fra nederlag i Polen i EM-kval, men de var alle klar til dagens træning i Gigantium.

Her stødte de til den øvrige trup, hvor alle meldes klar til de videre forberedelser til top-braget i Gigantium på lørdag 13. april kl. 15.00, hvor det stjernespækkede mandskab fra KIF Kolding København kommer på besøg. 

KIF Kolding København var i kamp tirsdag aften i pokalturneringens sjette runde, hvor holdet vandt 34-25 på udebane over 1. divisionsholdet Tønder. 

I samme runde vandt SønderjyskE på hjemmebane 34-31 over Skjern Håndbold, og det betyder, at vi i næste runde skal møde netop sønderjyderne på udebane. Kampen er ikke fastlagt endnu og skal afvikles senest 30. juni. 

Men allerede på onsdag i næste uge spiller vi den vigtige udekamp i slutspillet mod netop SønderjyskE, der altså igen viste  stor styrke på hjemmebane.  Skjern førte 12-6 i 1. halvleg, men alligevel gik ned til sidst. 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse