pokaler_header_new

Mere power til Aalborg Håndbold i samarbejde med Nordjysk Elhandel

Red Power hedder et nyt tiltag fra Aalborg Håndbold og hovedsponsor Nordjysk Elhandel, som lanceres til hjemmekampen mod Skanderborg i Gigantium i morgen. Red Power giver fans og tilhængere af Aalborg Håndbold mulighed for at støtte klubben over elregningen – uden at det koster ekstra.

Hver gang en af klubbens tilhængere skifter til Red Power og bliver kunde hos Nordjysk Elhandel, modtager Aalborg Håndbold øgede indtægter fra hovedsponsoren. Læs mere på www.redpower.dk om samarbejdet og mulighederne.

– ”Som hovedsponsor er det vigtigt at skabe gode sammenhæng til Aalborg Håndbold og øge kendskabet til vores sponsorat. Med Red Power kan klubbens tilhængere nu blive el-kunder hos os og støtte Aalborg Håndbold – uden at det koster dem en krone. På den måde skaber vi sammenhæng mellem Aalborg Håndbold og Nordjysk Elhandel, og det er formålet med Red Power”, forklarer vicedirektør i Nordjysk Elhandel Søren Agerbæk Jensen.

– ”Vi er begejstrede for Red Power. Det er en rigtig god mulighed for alle Aalborg Håndbolds fans til at støtte klubben, uden at det koster noget. Konceptet er et rigtig fint eksempel på det konstruktive samarbejde, vi har med vores hovedsponsor, Nordjysk Elhandel. Vi håber naturligvis på, at mange vil skifte til Red Power, så vi får endnu mere power til Aalborg Håndbold”, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Til lanceringen af Red Power udlodder Nordjysk Elhandel og Aalborg Hånd bold en tur for to til EM i herrehåndbold i Serbien i januar. Alle, der skifter inden 9. december, deltager automatisk i lodtrækningen.

Fakta om Red Power
Red Power er en el-aftale etableret i samarbejde mellem Aalborg Håndbold og hovedsponsor Nordjysk Elhandel. Med en Red Power-aftale bliver du kunde hos Nordjysk Elhandel, som fremover leverer dit el-forbrug.

Bliver du Red Power kunde, giver Nordjysk Elhandel en ekstra økonomisk støtte til Aalborg Håndbold i form af et sign-on fee samt en betaling for den mængde strøm, kunderne bruger. Red Power henvender sig til private forbrugere, som vil støtte Aalborg Håndbold. Erhverv har også mulighed for at indgå en Red Power aftale, her tilpasses el-aftalen til den enkelte virksomhed, og der anvendes en anden afregningsmodel.

Red Power er baseret på StabilEl – en el-aftale der følger markedsudviklingen og ligner den el-aftale de fleste privatkunder har. For at skifte skal du blot oplyse navn og adresse, så klares leverandørskiftet automatisk, og uden ophold i leveringen. Læs mere på www.redpower.dk
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...