pokal header web

Mesterholdsmøde skyder sæsonen i gang

Lørdag åbner vi for første gang i sæsonen 2019/2020 dørene til Jutlander Bank Arena – og hvilket pre-season brag vi har i vente. De forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.30.

Knap to måneders ventetid er snart forbi, og vi kan igen byde på tophåndbold fra håndboldens øverste hylde.

– Selvom det er meget tidligt på sæsonen, har vi oplevet en rigtig stor interesse for weekendens åbningsbrag. I Carlsberg Caféen har vi bl.a. spillerpræsentation inden kampen, og her bliver vi næsten 700 spisende gæster, mens vi også forventer på den pæne side af 3.000 tilskuere – så det er skønt, at håndboldfeberen allerede har ramt nordjyderne så tidligt på sæsonen, siger Jan Larsen.

Lørdagens kamp bliver første mulighed for at se vores tre nye spillere i aktion. Mads Christiansen er tilbage i Aalborg-trøjen, mens Mishels Liaba og Benjamin Jakobsen kan se frem til deres debut – og der bliver rig mulighed for at se de nye spillere på banen.

I sæsonindledningen døjer vi fortsat med småskavanker i truppen. Buster Juul, Knud Ronau og Andreas Holst er fortsat på skadeslisten. Derudover er anfører René Antonsen på skånekost med sin akillessene, mens Ómar Ingi Magnússon stille og roligt er i gang med genoptræningen ovenpå sin hovedskade.

– Det er selvfølgelig en skam, at vi ikke har alle mand klar fra sæsonens første fløjt. Der er dog ingen grund til at forhaste tingene på nuværende tidspunkt, og der venter os en lang sæson med mange store opgaver. De kampklare spillere til lørdagens kamp er dog sultne efter sommerpausen, og de er klar til at skyde sæsonen i gang med et brag i Jutlander Bank Arena sammen med vores trofaste fans, slutter Jan Larsen.

Lørdagens kamp bliver desuden et glædeligt gensyn med Simon Hald, der får hans første kamp tilbage på sin gamle hjemmebane. Derudover har gæsterne også danskerne Lasse Svan og Anders Zachariassen på holdkortet.

Billetter til pre-season kampen mod SG Flensburg-Handewitt kan købes her.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse