MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel: Håber publikum kan lægge et afgørende pres

Onsdag aften venter et gigantisk håndboldbrag, når Aalborg Håndbold tager imod Telekom Veszprém i returopgøret i kvartfinalen i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt med Mikkel Hansen.

Forud for onsdagens opgør er Aalborg Håndbold bagud med blot ét mål efter nederlaget på 32-31 i Ungarn i sidste uge, hvorfor der endnu er alt at spille for i kampen om den samlede sejr og dermed avancement til Truckscout 24 Final 4 i Köln i juni måned.

– Langt hen ad vejen føler jeg det var en kamp vi har styr på. Når det er sagt, så ved vi selvfølgelig godt, at de har et stærkt hold, hvilket de også viser i en kamp, hvor de næsten er væk i 45 minutter og så alligevel formår at komme tilbage, blandt andet fordi de gjorde god brug af deres hjemmebane.

– Så det var to gode hold mod hinanden. Niklas (Landin, red.) fik en god start og vi har et rigtig godt første kvarter, til gengæld har de har fint spil i anden halvleg og kommer stille og roligt tilbage og er bedst i det sidste kvarter.

– Generelt synes jeg dog at vi løste tingene rigtig fint i hele kampen, selvom vi måske brænder lidt for meget i anden halvleg og også har lidt svært ved at modstå trykket de kommer med, så det skal vi gøre bedre i returopgøret i morgen, siger Mikkel Hansen efter tirsdagens afsluttende træning.

Holdene gav hinanden en særdeles tæt duel i første kamp og Mikkel Hansen forventer ikke, at nogen af mandskaberne kan bringe overraskelser i spil

– Jeg tror begge hold har justeret en lille smule i forhold til den første kamp. Det man synes var godt bibeholder man i sit spil og det man synes der var mindre godt har man kigget på, for at se om man kan løse de specifikke situationer bedre eller anderledes.

Nu er det os der har flere end 5.000 fans i ryggen, så jeg håber virkelig, at alle er klar til at bakke op fra første fløjt.

– Hvad det kræver at vinde et tæt opgør som dette? Det er de små ting der kommer til at afgøre det, men derudover handler det meget om disciplin fra begge hold, for det hold der spiller mest disciplineret, står godt. For begge mandskaber gælder det, at man lever på en god defensiv og at løbe en masse, så det er klart, at det handler om at tage godt hånd om bolden fra begge holds side.

– I sidste ende handler det dog også om hvem der er mest skarpe på dagen, lyder analysen fra Aalborg Håndbolds populære nummer 24, der dog også har et klart ønske til de nordjyske håndboldfans onsdag aften.

– Vi håber selvfølgelig, at publikum kan være med til at lægge et afgørende pres på dem, ligesom deres fans gjorde det mod os dernede. Nu er det os der har flere end 5.000 fans i ryggen, så jeg håber virkelig, at alle er klar til at bakke op fra første fløjt, så vi sammen kan nå vores fælles mål, afslutter Mikkel Hansen.

Onsdagens totalt udsolgte opgør afvikles i Sparekassen Danmark Arena kl. 18.45. Er man ikke blandt de heldige med billet til kampen, kan man i stedet se med direkte på DR2 fra kl. 18.35 eller lytte med via LIGA på DR P4.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse