MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel Hansen i bedring, men ude resten af sæsonen

Efter sygemelding med stress-symptomer i februar måned, ligger det nu fast, at Mikkel Hansen ikke kommer i kamp igen for Aalborg Håndbold i denne sæson.

Efter konsultation med de faglige eksperter som Mikkel Hansen har benyttet gennem de seneste måneder, er det blevet besluttet, at Mikkel stille og rolig påbegynder sin genoptræning individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode. Det er essentielt for Mikkel, at det bliver en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen. Det ligger således klart, at det ikke bliver til flere kampe i denne sæson for Mikkel Hansen. 

”Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker”, udtaler Mikkel Hansen.

”Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp”, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Der er i øjeblikket ikke yderligere information om Mikkel Hansens situation, og Aalborg Håndbold beder fortsat medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den nødvendige ro og undlade at kontakte dem.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 30 kampe og 169 scoringer i Aalborg Håndbold.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse