MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel Hansen i bedring, men ude resten af sæsonen

Efter sygemelding med stress-symptomer i februar måned, ligger det nu fast, at Mikkel Hansen ikke kommer i kamp igen for Aalborg Håndbold i denne sæson.

Efter konsultation med de faglige eksperter som Mikkel Hansen har benyttet gennem de seneste måneder, er det blevet besluttet, at Mikkel stille og rolig påbegynder sin genoptræning individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode. Det er essentielt for Mikkel, at det bliver en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen. Det ligger således klart, at det ikke bliver til flere kampe i denne sæson for Mikkel Hansen. 

”Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker”, udtaler Mikkel Hansen.

”Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp”, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Der er i øjeblikket ikke yderligere information om Mikkel Hansens situation, og Aalborg Håndbold beder fortsat medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den nødvendige ro og undlade at kontakte dem.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 30 kampe og 169 scoringer i Aalborg Håndbold.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse