pokaler_header_new

Modstander skal findes: Nu starter 1/8-finalerne

Efter en kort pause i EHF Champions League starter ottendedelsfinalerne onsdag for de otte hold, der skal spille to knock out kampe om de resterende fire pladser i kvartfinalen.

Vi kan læne os tilbage og være tilskuere til fire spændende dueller, da vi som gruppevinder sikrede os en direkte billet til kvartfinalen sammen med Vive Kielce, Barcelona og THW Kiel.

Netop kvartfinalen er sidste udfordring for os i målet om igen at skulle spille EHF Final4 i Køln, og modstanderen bliver enten HC Vardar 1961 eller Telekom Veszprém HC.

HC Vardar med stærk afslutning på gruppespillet
Efter en lang periode for Vardar med seks nederlag på stribe i EHF Champions League i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med sejre i de sidste fire kampe. Det gjorde, at de trak fra den tætte duel om sjettepladsen (og en billet videre i turneringen) og medførte, at makedonerne sluttede gruppespillet på en femteplads i vores pulje med 13 point i 14 kampe.

Tæt opgør i toppen af Gruppe B
I den modsatte pulje skulle vi frem til sidste spillerunde, før gruppens 1.-4. plads blev endeligt afgjort, hvilket medførte en fjerdeplads til Veszprém med 17 point for 14 kampe. Efter overraskende nederlag til Dinamo Bucuresti og HC Motor i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med at besejre to af deres tætteste konkurrenter; Vive Kielce og PSG – som dog alligevel endte foran ungarerne i tabellen.

Disse to hold møder hinanden i en direkte duel om kvartfinalepladsen på Vardars hjemmebane torsdag 31. marts og i Veszprém onsdag 6. april. Begge kampe spilles kl. 18.45 og sendes direkte på TV3 Max.

Den samlede vinder af de to kampe møder vi i kvartfinalen, som vi allerede nu ved bliver på udebane i uge 19 og på hjemmebane uge 20.

Nærmere information om billetsalg følger, når modstanderen er fundet 6. april, og spilletidspunkterne for kvartfinalerne er endeligt fastlagte.

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...