MicrosoftTeams-image (3)

Modstander skal findes: Nu starter 1/8-finalerne

Efter en kort pause i EHF Champions League starter ottendedelsfinalerne onsdag for de otte hold, der skal spille to knock out kampe om de resterende fire pladser i kvartfinalen.

Vi kan læne os tilbage og være tilskuere til fire spændende dueller, da vi som gruppevinder sikrede os en direkte billet til kvartfinalen sammen med Vive Kielce, Barcelona og THW Kiel.

Netop kvartfinalen er sidste udfordring for os i målet om igen at skulle spille EHF Final4 i Køln, og modstanderen bliver enten HC Vardar 1961 eller Telekom Veszprém HC.

HC Vardar med stærk afslutning på gruppespillet
Efter en lang periode for Vardar med seks nederlag på stribe i EHF Champions League i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med sejre i de sidste fire kampe. Det gjorde, at de trak fra den tætte duel om sjettepladsen (og en billet videre i turneringen) og medførte, at makedonerne sluttede gruppespillet på en femteplads i vores pulje med 13 point i 14 kampe.

Tæt opgør i toppen af Gruppe B
I den modsatte pulje skulle vi frem til sidste spillerunde, før gruppens 1.-4. plads blev endeligt afgjort, hvilket medførte en fjerdeplads til Veszprém med 17 point for 14 kampe. Efter overraskende nederlag til Dinamo Bucuresti og HC Motor i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med at besejre to af deres tætteste konkurrenter; Vive Kielce og PSG – som dog alligevel endte foran ungarerne i tabellen.

Disse to hold møder hinanden i en direkte duel om kvartfinalepladsen på Vardars hjemmebane torsdag 31. marts og i Veszprém onsdag 6. april. Begge kampe spilles kl. 18.45 og sendes direkte på TV3 Max.

Den samlede vinder af de to kampe møder vi i kvartfinalen, som vi allerede nu ved bliver på udebane i uge 19 og på hjemmebane uge 20.

Nærmere information om billetsalg følger, når modstanderen er fundet 6. april, og spilletidspunkterne for kvartfinalerne er endeligt fastlagte.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse