pokal header web

Modstander skal findes: Nu starter 1/8-finalerne

Efter en kort pause i EHF Champions League starter ottendedelsfinalerne onsdag for de otte hold, der skal spille to knock out kampe om de resterende fire pladser i kvartfinalen.

Vi kan læne os tilbage og være tilskuere til fire spændende dueller, da vi som gruppevinder sikrede os en direkte billet til kvartfinalen sammen med Vive Kielce, Barcelona og THW Kiel.

Netop kvartfinalen er sidste udfordring for os i målet om igen at skulle spille EHF Final4 i Køln, og modstanderen bliver enten HC Vardar 1961 eller Telekom Veszprém HC.

HC Vardar med stærk afslutning på gruppespillet
Efter en lang periode for Vardar med seks nederlag på stribe i EHF Champions League i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med sejre i de sidste fire kampe. Det gjorde, at de trak fra den tætte duel om sjettepladsen (og en billet videre i turneringen) og medførte, at makedonerne sluttede gruppespillet på en femteplads i vores pulje med 13 point i 14 kampe.

Tæt opgør i toppen af Gruppe B
I den modsatte pulje skulle vi frem til sidste spillerunde, før gruppens 1.-4. plads blev endeligt afgjort, hvilket medførte en fjerdeplads til Veszprém med 17 point for 14 kampe. Efter overraskende nederlag til Dinamo Bucuresti og HC Motor i slutningen af 2021, sluttede de gruppespillet af med at besejre to af deres tætteste konkurrenter; Vive Kielce og PSG – som dog alligevel endte foran ungarerne i tabellen.

Disse to hold møder hinanden i en direkte duel om kvartfinalepladsen på Vardars hjemmebane torsdag 31. marts og i Veszprém onsdag 6. april. Begge kampe spilles kl. 18.45 og sendes direkte på TV3 Max.

Den samlede vinder af de to kampe møder vi i kvartfinalen, som vi allerede nu ved bliver på udebane i uge 19 og på hjemmebane uge 20.

Nærmere information om billetsalg følger, når modstanderen er fundet 6. april, og spilletidspunkterne for kvartfinalerne er endeligt fastlagte.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse