MicrosoftTeams-image (3)

Momentum skal fastholdes i sidste slutspilskamp

Søndag eftermiddag kl. 16.00 spiller vi sidste kamp i slutspillet, når vi på udebane møder vores grønblusede rivaler fra Skjern Håndbold.

Allerede inden kampen er semifinaleholdene fundet. I vores pulje går vi videre sammen med netop Skjern, mens GOG Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg er semifinaleklar fra slutspilspulje 2.

Det er dog stadig i spil, hvem der bliver nummer 1 og 2 i begge slutspilspuljer, hvilket afgør, hvem der skal møde hinanden i semifinalerne. Vi ligger i øjeblikket nummer 1 med 9 point, mens Skjern er lige efter med 8 point. I tilfælde af uafgjort søndag ender vi derfor som topholdet i pulje 1.

Selvom vi er semifinaleklar, har vi dog langt fra tænkt os at tage let på opgaven. Vi har nu vundet fire kampe på stribe og vil gå benhårdt efter at bygge videre på dette momentum frem mod de afgørende semifinalekampe.

Spillerne på banen bliver langt fra ene om at kæmpe for de to point mod Skjern. Cirka 100 medrejsende Aalborg-tilhængere har nemlig også meldt deres ankomst til Skjern Bank Arena, og de vil uden tvivl bakke op i forsøget på at fortsætte momentum mod semifinalerne.

I semifinalen gælder det, at højst placerede hold i grundspillet har hjemmebanefordelen i kamp 1 samt i en eventuel kamp 3. Uanset vores placering i slutspilspuljen ligger det derfor fast, at vores hjemmekamp i semifinalen bliver spillet søndag 13. maj kl. 14.10 eller kl. 16.10.

Billetsalget hertil åbner på mandag 7. maj kl. 10.00. Billetter kan købes på shop.aalborghaandbold.dk.

Semifinalemodstanderen kender vi, når søndagens kamp er færdigspillet. Med potentielt fem kampe på stribe kan vi sætte punktum for en flot periode og tage masser af selvtillid med til semifinalerne.

Det er da også dét, vi går målrettet efter. Om det lykkes finder vi ud af kl. 16.00, når der fløjtes til start i Skjern. Kampen kan følges direkte på TV2.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse