pokal header web

Momentum skal fastholdes

Onsdag aften spiller vi sidste kamp i slutspillet, hvor vi skal hente en sejr for at fastholde momentum forud for semifinalerne. Onsdagens modstander er TTH Holstebro, og kampstart er kl. 19.00 i Jutlander Bank Isarena.

Søndag sikrede vi os semifinalepladsen og samtidigt førstepladsen i slutspilspulje 1. Kombineret med grundspilssejren betyder det, at vi nu har hjemmebanefordel i semifinalen samt i en kamp om guld/bronze.

På hjemmebane har vi hentet fem sejre i streg, og onsdag aften skal vi fortsætte i samme spor, så vi kan fastholde de gode takter på hjemlig halgulv, inden de afgørende knockout-runder.

Mens vi er sikret en plads i semifinalen, så er der fortsat videre avancement på spil for vores gæster fra TTH Holstebro. Med en sejr og hjælp fra SønderjyskE kan de sikre sig en billet videre, og de vil derfor med garanti jagte chancen for en semifinaleplads.

Vi vil samtidigt slutte puljen godt af hjemme foran vores trofaste fans, så vi får det bedst mulige afsæt frem mod semifinalen.

Kampen bliver spillet i Isarenaen i Gigantium, da Jutlander Bank Arena er optaget grundet koncert. I skal dog ikke frygte kulden, og der bliver med sikkerhed gang i den under taget i Jutlander Bank Isarena.

Der er fortsat få ledige pladser til slutspilsafslutningen – disse findes på shop.aalborghaandbold.dk. På denne side kan du også allerede nu sikre dig din plads til første semifinale, som spilles onsdag 22. maj i Jutlander Bank Arena.

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse