MicrosoftTeams-image (3)

Momentum skal fastholdes

Onsdag aften spiller vi sidste kamp i slutspillet, hvor vi skal hente en sejr for at fastholde momentum forud for semifinalerne. Onsdagens modstander er TTH Holstebro, og kampstart er kl. 19.00 i Jutlander Bank Isarena.

Søndag sikrede vi os semifinalepladsen og samtidigt førstepladsen i slutspilspulje 1. Kombineret med grundspilssejren betyder det, at vi nu har hjemmebanefordel i semifinalen samt i en kamp om guld/bronze.

På hjemmebane har vi hentet fem sejre i streg, og onsdag aften skal vi fortsætte i samme spor, så vi kan fastholde de gode takter på hjemlig halgulv, inden de afgørende knockout-runder.

Mens vi er sikret en plads i semifinalen, så er der fortsat videre avancement på spil for vores gæster fra TTH Holstebro. Med en sejr og hjælp fra SønderjyskE kan de sikre sig en billet videre, og de vil derfor med garanti jagte chancen for en semifinaleplads.

Vi vil samtidigt slutte puljen godt af hjemme foran vores trofaste fans, så vi får det bedst mulige afsæt frem mod semifinalen.

Kampen bliver spillet i Isarenaen i Gigantium, da Jutlander Bank Arena er optaget grundet koncert. I skal dog ikke frygte kulden, og der bliver med sikkerhed gang i den under taget i Jutlander Bank Isarena.

Der er fortsat få ledige pladser til slutspilsafslutningen – disse findes på shop.aalborghaandbold.dk. På denne side kan du også allerede nu sikre dig din plads til første semifinale, som spilles onsdag 22. maj i Jutlander Bank Arena.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse