MicrosoftTeams-image (3)

Momentum skal holdes med sejr over KIF Kolding København

Vi fører 2-1 over KIF Kolding København indtil videre i denne sæson. Nederlag på 22-21 på udebane  i sæsonens første liga-kamp i denne sæson. Derefter sejr på 33-28 i grundspillet i december i Gigantium og sejr på 23-16 for kanp en måned siden i slutspillet i Gigantium. 

I morgen 2. påskedag kl. 17.10 gælder det opgøret om førstepladsen i puljen, og efter mange kampe mod dem i Brøndby-Hallen er der gensyn med Kolding-Hallen i morgen. 

Efter tre sejre i træk over netop KIF Kolding København, BSV og SønderjyskE er vi sikker på deltagelse i semifinalerne. Det samme er Spellerberg og co. De har otte point, vi har syv, mens SønderjyskE og BSV hver har fire point og har udspillet deres roller. 

– Det er vigtigt at fastholde momentum, og derfor går vi efter sejren i Kolding. Derefter å se, hvem modstanderen bliver. Team Tvis Holstebro, GOG eller Skjern. Det er ude af vores hænder, og vi spekulerer ikke i, om det er bedre at møde det ene eller det andet hold, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der havde "inviteret" spillerne til taktikmøde og træning påskedag sidst på formiddagen. 

– Vi ved, hvad Kolding kommer med, og de kender os. Det bliver et spørgsmål om at være bedst på dagen. Det bliver ikke mindst en kamp mellem gode keppere og to gode forsvar, og så skal vi spille sikkert i angrebet, så de ikke får mulighed for kontraer på fløjene og med Torsten Laen i midten af banen, siger Nikolaj Jacobsen. 

Kampen spilles kl. 17.10 i morgen, 2. påskedag og dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.  

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse