MicrosoftTeams-image (3)

Morten Slundt før Kolding-kampen på tirsdag: En sejr

– Det er imponerende, hvad KIF Kolding København har præsteret indtil nu i både ligaen og Champions League, men vi har tænkt at stoppe deres sejrsstime i ligaen tirsdag aften i Gigantium. 

30-årige Morten Slundt, eneste spiller i truppen, der har spillet alle 25 kampe indtil nu i denne sæson, glæder sig til mødet med Kim Andersson og co. tirsdag kl. 19.30 i en tætpakket Gigantium med flere end 4.000 tilskuere. 

– Det bliver igen en kamp med stor fysik, og vi skal have vort forsvar et niveau eller to op i forhold til de seneste kampe, så vi kan lukke ned og forhåbentligt komme til at løbe med Kolding i både første og anden bølge. Det er to slidte mandskaber, der mødes, men forhåbentlig er de lidt mere slidte end os. De var jo bl.a. i kamp i dag, søndag i Champions League. 

– Vi ved, hvad de kommer med. Det er to stærke keepere, Spellerberg, Karlsson og Andersson i bagkæden, Irming, der kommer i overgang fra fløjen, Laen og Viudes på stregen og Landin på venstre fløj. De har p.t. Lasse Andersson og Martin Dolk ude med skader, men vi har konstant haft tre-fire spillere ude med skader, siger Morten Slundt. 

Efter hjemkomsten fra Schweiz fredag eftermiddag trænede Morten Slundt og co. lørdag, og her var Emil Berggren tilbage på banen igen efter at have været ramt af influenza midt i ugen, hvilket betød, at han missede kampen i Schaffhausen. 

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen på tirsdag, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse