pokaler_header_new

Morten Slundt: Skive er en vanskelig modstander

Playmaker Morten Slundt gjorde comeback i Brøndby-Hallen i torsdags efter at have været ude med en skade i nogle uger. Nu er han klar til også at bidrage på hjemmebane i Jutlander Bank Arena, når vi på onsdag kl. 19.30 møder Skive FH.

– Skive FH er en vanskelig modstander. Godt nok har de kun enkelt sejr, men den kom fornyligt på udebane mod Århus Håndbold, og generelt har holdet været godt med i mange af kampene. Samtidig har de måttet undvære rutinerede spillere som Mads Øris og Andreas Toudahl, så jeg mener, at Skive er bedre, end stillingen viser, siger Morten Slundt.

– Jeg glæder mig til at spille på hjemmebane igen, og nu gælder det om, at vi slutter første halvdel af med sejre over Skive og Århus Håndbold næste onsdag. Så har vi mødt alle hold én gang, og det er vigtigt, at vi fastholder placeringen helt i toppen.

– Samtidig skal kampen mod Skive FH give os et godt afsæt til den vigtige Europa Cup-kamp mod St. Gallen på lørdag, siger Morten Slundt.

Du kan købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen, ligesom det er muligt at varme op med spisning i Carlsberg Cafeen før kampen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...