MicrosoftTeams-image (3)

Morten Slundt: Skive er en vanskelig modstander

Playmaker Morten Slundt gjorde comeback i Brøndby-Hallen i torsdags efter at have været ude med en skade i nogle uger. Nu er han klar til også at bidrage på hjemmebane i Jutlander Bank Arena, når vi på onsdag kl. 19.30 møder Skive FH.

– Skive FH er en vanskelig modstander. Godt nok har de kun enkelt sejr, men den kom fornyligt på udebane mod Århus Håndbold, og generelt har holdet været godt med i mange af kampene. Samtidig har de måttet undvære rutinerede spillere som Mads Øris og Andreas Toudahl, så jeg mener, at Skive er bedre, end stillingen viser, siger Morten Slundt.

– Jeg glæder mig til at spille på hjemmebane igen, og nu gælder det om, at vi slutter første halvdel af med sejre over Skive og Århus Håndbold næste onsdag. Så har vi mødt alle hold én gang, og det er vigtigt, at vi fastholder placeringen helt i toppen.

– Samtidig skal kampen mod Skive FH give os et godt afsæt til den vigtige Europa Cup-kamp mod St. Gallen på lørdag, siger Morten Slundt.

Du kan købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen, ligesom det er muligt at varme op med spisning i Carlsberg Cafeen før kampen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse