MicrosoftTeams-image (3)

Muligheden for avancement skal holdes i live

Tidligt i morges drog truppen mod Slovenien, hvor vi i morgen aften har en afgørende kamp i VELUX EHF Champions League mod RK Celje. Kampen starter kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.

Inden kampen ligger vi med fem point – samme antal som morgendagens slovenske modstander. Det er tre point færre end Meshkov Brest, der i øjeblikket indtager sjettepladsen, som er den sidste med adgang til videre avancement.

Med to kampe igen står det derfor klart, at kampen i morgen skal vindes, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille med i knockoutfasen. Samtidigt skal hviderussiske Brest tabe deres to resterende kampe – den første ligeledes i morgen, når de tager imod Paris Saint-Germain.

Vores fokus er dog rettet på kampen mod RK Celje og de ting, vi selv har en indflydelse på. Al energi er derfor lagt mod at tage de to point i morgen. Vi har fine muligheder for at tage sejren, og vi viste på hjemmebane, at vi kan slå slovenerne, da det i denne kamp blev til en sejr på 32-30.

Når det er sagt, så bliver det dog langt fra nogen nem opgave. Celje har i turneringen slået Kielce på hjemmebane samt taget to point med fra en svær udebane i Kiel, og de har altså vist ved flere lejligheder, at de bestemt har et slagkraftigt hold.

Holdkortet tæller bl.a. den nykårede europamester, Daniel Dujshebaev, samt flere slovenske landsholdsprofiler – heriblandt Ziga Mlakar, Borut Mackovsek og målmand Urban Lesjak.

Der hersker derfor ingen tvivl om, at det er et rigtigt godt mandskab, vi skal op i mod på en svær udebane. Men mulighederne for den nødvendige sejr er bestemt til stedet. Det kræver, at vi spiller op til vores bedste, som vi har vist gentagne gange i de europæiske kampe.

Kampen spilles i morgen, lørdag, kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.  
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse