MicrosoftTeams-image (3)

Muligheden for avancement skal holdes i live

Tidligt i morges drog truppen mod Slovenien, hvor vi i morgen aften har en afgørende kamp i VELUX EHF Champions League mod RK Celje. Kampen starter kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.

Inden kampen ligger vi med fem point – samme antal som morgendagens slovenske modstander. Det er tre point færre end Meshkov Brest, der i øjeblikket indtager sjettepladsen, som er den sidste med adgang til videre avancement.

Med to kampe igen står det derfor klart, at kampen i morgen skal vindes, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at spille med i knockoutfasen. Samtidigt skal hviderussiske Brest tabe deres to resterende kampe – den første ligeledes i morgen, når de tager imod Paris Saint-Germain.

Vores fokus er dog rettet på kampen mod RK Celje og de ting, vi selv har en indflydelse på. Al energi er derfor lagt mod at tage de to point i morgen. Vi har fine muligheder for at tage sejren, og vi viste på hjemmebane, at vi kan slå slovenerne, da det i denne kamp blev til en sejr på 32-30.

Når det er sagt, så bliver det dog langt fra nogen nem opgave. Celje har i turneringen slået Kielce på hjemmebane samt taget to point med fra en svær udebane i Kiel, og de har altså vist ved flere lejligheder, at de bestemt har et slagkraftigt hold.

Holdkortet tæller bl.a. den nykårede europamester, Daniel Dujshebaev, samt flere slovenske landsholdsprofiler – heriblandt Ziga Mlakar, Borut Mackovsek og målmand Urban Lesjak.

Der hersker derfor ingen tvivl om, at det er et rigtigt godt mandskab, vi skal op i mod på en svær udebane. Men mulighederne for den nødvendige sejr er bestemt til stedet. Det kræver, at vi spiller op til vores bedste, som vi har vist gentagne gange i de europæiske kampe.

Kampen spilles i morgen, lørdag, kl. 19.30 og kan ses direkte på DR2.  
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse