MicrosoftTeams-image (3)

Næste opgave: Udekamp mod Århus onsdag kl. 18.30

Cheftræner Aron Kristjansson er ikke i tvivl:

– Vi skal løfte niveauet i både vores forsvars – og angrebsspil, hvis vi skal have point med hjem fra udekampen mod Århus Håndbold i morgen, onsdag. Der er i de seneste kampe scoret tre-fire mål for meget imod os pr. kamp, og i angrebet har vi brug for en kamp, hvor der er stabilitet i spillet i samtlige 60 minutter.

– Hvis det lykkes, så vinder vi også i Aarhus. Vi har primært fokus på vores egne udfordringer, men har selvfølgelig også forberedt os på hjemmeholdets styrker, siger Aron  Kristjansson.

For tre måneder siden vandt vi 27-21 over Erik Vejes tropper i Jutlander Bank Arena, og mens vi har haft en ret stabil sæson siden, har Århus Håndbold haft svingende resultater og er p.t. placeret som nummer ni med 12 point for 14 kampe, mens vi har 22 poiint for samme antal kampe.

– Århus Håndbold har et højt topniveau, og derfor er det også en af sæsonens sværeste udekampe, siger Aron Kristjansson.

For to kampe siden fik Århus Håndbold unge Emil Nielsen tilbage i målet efter et langt frravær på grund af sygdom, og holdet råder nu over to stærke keepere i ham og Jens Fredsgaard.  Minik Dahl Høegh, Sebastian Henneberg, Omar Ingi Magnusson, Anders Kragh Martinussen og Frederik Krarup udgør en stærk bagkæde og på stregen Robert Gunnarsson og Mads Kalstrup. På fløjene Fredrik Schilling, Stian Brevik og Sigvaldi Gudjonsson. Veteranen Henrik Hansen og Peter Lund binder midterforsvaret sammen.

Kampen spilles onsdag kl. 18.30 i Ceres Arena i Aarhus og dømmes af Jesper Kirkholm Madsen og Henrik Mortensen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse