MicrosoftTeams-image (3)

Næste stop: Berlin

På søndag kl. 15.00 skal det afgøres, om vi skal spille europæisk håndbold efter vinterpausen. Vi møder nemlig Füchse Berlin i den anden og altafgørende kamp om at komme i EHF Cuppens gruppespil.

Vi rejser til den tyske hovedstad med en sejr på 31-29 i bagagen. Det er dermed et fornuftigt udgangspunkt, vi tager med os, selvom der utvivlsomt venter en svær udfordring og en hård kamp om at sikre sig adgangsbilletten til gruppespillet.

Tyskerne spillede en meget fysisk betonet kamp, da de var på besøg i Jutlander Bank Arena sidste weekend. En afgørende ting kan derfor blive, om vi kan få gang i vores hurtige spil og kontrafase.

Med vores sejr over SønderjyskE i midtuge-kampen holder vi fast i vores forrygende sejrsstime, der nu er oppe på syv kampe i træk.

Füchse Berlin går derimod ind til kampen med et nederlag i deres seneste kamp. I går (torsdag) mødte de THW Kiel på udebane i Bundesligaen, og selvom de langt hen af vejen hang godt på, måtte hovedstadsklubben til slut se sig slået 26-22.

Det var bl.a. på hele 14 mål af danskertrioen med Hans Lindberg, Jacob Holm og Johan Koch, som vi uden tvivl skal holde et skarpt øje med i søndagens opgør.

Med to måls sejren i baghånden kan vi ’tåle’ et nederlag på et enkelt mål – ved nederlag på to mål vil reglen om udebanemål være gældende. Når det er sagt, så går vi naturligvis ind til kampen for at vinde og udbygge sejrsstimen til otte kampe, selvom det selvsagt bliver en svær opgave mod de forsvarende EHF Cup mestre i Max-Schmeling-Halle med plads til 9.000 tilskuere.

Nogle af disse bliver med dansk pas, og Aalborg Håndbold Support sender bl.a. cirka 50 fans afsted, der vil gøre deres i forsøget på at hjælpe os frem mod gruppespillet.

Er du ikke med i Berlin, har du stadig mulighed for at følge vores jagt på videre avancement. Kampen bliver nemlig sendt direkte på TV3 Max. Kampstart er kl. 15.00.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse