MicrosoftTeams-image (3)

Næste udfordring er TTH Holstebro

Tirsdag aften venter tredje udekamp i streg for Aalborg Håndbold, når TTH Holstebro er modstanderen i HTH Herreligaen. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Efter weekendens sejr over Mors-Thy skal Aalborg Håndbold atter i aktion tirsdag aften, hvor liga-rivalerne fra TTH Holstebro tager i mod hjemme i Gråkjær Arena.

For cheftræner Stefan Madsen er den nuværende periode med mange kampe særligt afgørende i forhold til slutstillingen i HTH Herreligaens grundspil.

– Vi er vant til et tæt program med flere kampe om ugen, men i denne periode er der knap så meget rejseaktivitet. Så det er nu, at vi skal lægge grundstenene til at vinde grundspillet, og det er noget vi virkelig skal virkelig være klar til. Derfor tager vi også én kamp ad gangen og ser ikke frem i kalenderen til hvad der venter senere på året, men vi snakker dog om vigtigheden af at være med i alle turneringer vi deltager i, forklarer Stefan Madsen.

Morgendagens modstander fra Holstebro har indtil videre haft en svingende sæson, hvor højdepunkterne foreløbig er en remis med Skjern og udesejr over BSH, mens GOG og KIF Kolding begge er taget fra Holstebro med en sejr i bagagen.

Vi har en tro på, at vi med vores nuværende flow og bredde kan trykke dem ned, når man ser over 60 minutter

Før tirsdagens kamp ligger TTH Holstebro således på en 8. plads i HTH Herreligaen med 11 point for 10 kampe, og med en opadgående formkurve.

– De er ved at finde stabilitet i forhold til seneste sæson, og har også spillere der har præsteret rigtig flot. Selvfølgelig har det gjort ondt at Frederik Tilsted er blevet skadet, da han har haft en stor rolle hos dem, især i angrebet. Men vi ved også, at når én spiller ryger ud, så står der altid en ny klar til at tage over på pladsen.

– Spillemæssigt har jeg en forventning om, at vi i morgen vil møde en del 7-mod-6 spil, og med Tilsted ude kan det blive endnu mere endda. De vil helt sikkert også komme med en masse fysik, og især har de en stærk midtblok. Omvendt har vi en tro på, at vi med vores nuværende flow og bredde, kan trykke dem ned, når man ser over 60 minutter, vurderer Aalborg Håndbolds cheftræner videre.

Med mange kampe og en bred spillertrup, ligger der også en opgave for Stefan Madsen i doseringen af den enkelte spillers tid, både på træningsbanen og i kampe.

– Der er mange ting i spil for os i øjeblikket, og her spiller den daglige træning også en rolle. Ligeledes er restitutionsperioderne også vigtige, både de fælles, men også de individuelle, for mentalt også at få lidt tid fra hinanden.

– Mest af alt handler det dog om hvordan vi præsterer på banen; i kampene med flow til vores fordel, så er det nemmere at holde flow i ressourcefordelingen. Er der til gengæld kampe hvor vi har det svært, så gælder det om at finde en løsning der fungerer, og der kan man komme til at trække store veksler på enkelte spillere, så det er vi naturligvis opmærksomme på, afrunder Stefan Madsen.

Tirsdagens opgør mod TTH Holstebro kan følges direkte på TV2 Play fra kl. 18.30.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse