pokal header web

Næste udfordring: Fredericia på udebane

Onsdag aften skal vi igen i aktion. Denne gang i den hjemlige Primo Tours Liga, hvor vi gæster Fredericia Håndboldklub. Kampstart er kl. 20.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Efter sidste uges sejr over TTH Holstebro fik vi skabt yderligere luft ned til ligaens andenplads, som nu er otte point efter os. Med seks kampe tilbage af grundspillet mangler vi derfor fire point for definitivt at sikre os førstepladsen.

Vi har spillet fem betydende kampe i år, hvor vi fortsat er ubesejret – den stime går vi naturligvis efter at holde i live, så vi kan sætte flere point på kontoen og dermed komme endnu tættere på grundspilssejren.

Oprykkerne fra Fredericia har præsteret fint siden deres tilbagevenden til den bedste række. De har hidtil skrabet 14 point sammen, og det rækker til en øjeblikkelig 11. plads.

Fredericia er blandt de mest scorende hold i ligaen, og de vil uden tvivl komme med fuld fart over stepperne foran deres trofaste hjemmepublikum.

Og alt tyder på, at slaget om de to point skal slås i en tætpakket thansen Arena, hvor der meldes udsolgt af siddepladser – heriblandt vil være flere af vores egne fra fanklubben.

Er du ikke på plads i Fredericia, kan du som tidligere nævnt følge kampen direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.05.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse