MicrosoftTeams-image (3)

Næste udfordring: Fredericia på udebane

Onsdag aften skal vi igen i aktion. Denne gang i den hjemlige Primo Tours Liga, hvor vi gæster Fredericia Håndboldklub. Kampstart er kl. 20.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Efter sidste uges sejr over TTH Holstebro fik vi skabt yderligere luft ned til ligaens andenplads, som nu er otte point efter os. Med seks kampe tilbage af grundspillet mangler vi derfor fire point for definitivt at sikre os førstepladsen.

Vi har spillet fem betydende kampe i år, hvor vi fortsat er ubesejret – den stime går vi naturligvis efter at holde i live, så vi kan sætte flere point på kontoen og dermed komme endnu tættere på grundspilssejren.

Oprykkerne fra Fredericia har præsteret fint siden deres tilbagevenden til den bedste række. De har hidtil skrabet 14 point sammen, og det rækker til en øjeblikkelig 11. plads.

Fredericia er blandt de mest scorende hold i ligaen, og de vil uden tvivl komme med fuld fart over stepperne foran deres trofaste hjemmepublikum.

Og alt tyder på, at slaget om de to point skal slås i en tætpakket thansen Arena, hvor der meldes udsolgt af siddepladser – heriblandt vil være flere af vores egne fra fanklubben.

Er du ikke på plads i Fredericia, kan du som tidligere nævnt følge kampen direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.05.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse