pokaler_header_new

Næste udfordring: HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena

Hjemmekampene kommer som perler på en snor i denne uge. Lørdag kl. 15.00 står vi over for HC Midtjylland i Jutlander Bank Arena i jagten på den sjette sejr på stribe i Boxer Herreligaen – og samtidig fastholde førstepladsen.  
 
– Vi kommer på en hård opgave mod et rutineret Herning-hold, der jagter sæsonens første udesejr. Vi har selvfølgelig en god portion selvtillid efter fem sejre på stribe, men samtidig skal vi arbejde på at undgå udfald, som vi har set det hjemme mod Nordsjælland og SønderjyskE. Arbejdet skal gøres færdigt, siger cheftræner Jesper Jensen.
 
– Ud over at bestå af mange rutinerede spillere er HC Midtjylland et hold med stor fysik, en stærk keeper, gode skytter og lynhurtige fløje, og de har allerede vist deres styrke i denne sæson ved bl.a. at besejre KIF Kolding København. Holdet råder blandt andre over ligaens topscorer, højre backen Kasper Gudnitz. Vi har tidligere haft problemer med at hive sejrene hjem mod dem, og vi skal op på det niveau, vi viste mod GOG i lørdags, siger Jesper Jensen, der først efter fredagens træning får det fulde overblik over, om nogle af de skadede spillere bliver klar. 

Morten Secher, der tidligere har været assistenttræner i Aalborg Håndbold, står i spidsen for det midtjyske hold, der før kampen har seks point for syv kampe, mens vi har 12 point for otte kampe.
 
Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann.
 
Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen, ligesom det er muligt at varme op i Carlsberg Cafeen med spisning før kampen. Bestilling sker på www.aalborg.dk/quicklinks/events.
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...