MicrosoftTeams-image (3)

Næste udfordring: HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena

Hjemmekampene kommer som perler på en snor i denne uge. Lørdag kl. 15.00 står vi over for HC Midtjylland i Jutlander Bank Arena i jagten på den sjette sejr på stribe i Boxer Herreligaen – og samtidig fastholde førstepladsen.  
 
– Vi kommer på en hård opgave mod et rutineret Herning-hold, der jagter sæsonens første udesejr. Vi har selvfølgelig en god portion selvtillid efter fem sejre på stribe, men samtidig skal vi arbejde på at undgå udfald, som vi har set det hjemme mod Nordsjælland og SønderjyskE. Arbejdet skal gøres færdigt, siger cheftræner Jesper Jensen.
 
– Ud over at bestå af mange rutinerede spillere er HC Midtjylland et hold med stor fysik, en stærk keeper, gode skytter og lynhurtige fløje, og de har allerede vist deres styrke i denne sæson ved bl.a. at besejre KIF Kolding København. Holdet råder blandt andre over ligaens topscorer, højre backen Kasper Gudnitz. Vi har tidligere haft problemer med at hive sejrene hjem mod dem, og vi skal op på det niveau, vi viste mod GOG i lørdags, siger Jesper Jensen, der først efter fredagens træning får det fulde overblik over, om nogle af de skadede spillere bliver klar. 

Morten Secher, der tidligere har været assistenttræner i Aalborg Håndbold, står i spidsen for det midtjyske hold, der før kampen har seks point for syv kampe, mens vi har 12 point for otte kampe.
 
Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann.
 
Det er fortsat muligt at købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen, ligesom det er muligt at varme op i Carlsberg Cafeen med spisning før kampen. Bestilling sker på www.aalborg.dk/quicklinks/events.
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse