MicrosoftTeams-image (3)

Næstsidste grundspilskamp mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag

Cheftræner Stefan Madsen ser frem til tirsdagens opgør mod BSH, en kamp der afvikles i JYSK Arena i Silkeborg.

Allerede inden opgøret ligger det fuldstændig fast, at Aalborg Håndbold vinder grundspillet i Herreligaen, hvor man efter de første 24 runder har opnået 42 point. Til gengæld har morgendagens værter fra BSH fortsat den endelige placering i top fire at spille for.

Dermed er optakten til opgøret anderledes end tidligere, ikke kun på grund af ovenstående, men også fordi Aalborg Håndbold har flere spillere der har været i aktion med diverse landshold i løbet af weekenden, ligesom flere spillere i øjeblikket døjer med skader og skavanker.

– Om det påvirker optakten til kampen? Nej, på ingen måde. Vi forbereder os som vi plejer og jeg vil gerne understrege, at vi har stor respekt for både BSH og for at kampen har betydning for andre end os selv. Det er dog klart at situationen er speciel, fordi det for nogen af vores spillere bliver den fjerde kamp på seks dage.

– Derfor vil vi primært have fokus på os selv og vi kommer ikke til at tage nogen risici i forhold til at bringe spillere i spil som er tvivlsomme, forklarer cheftræner Stefan Madsen mandag eftermiddag, men slår samtidig fast, at man naturligvis går efter sejren.

– Selvfølgelig gør vi det, det gør vi altid når vi går på banen, uagtet hvad situationen måtte være. Vi tager 100 procent derned for at vinde kampen og når først man er på banen, så forventer jeg også, at man vil kæmpe så blodet sprøjter.

– Man skal også huske på, at det for os er uvant med så lang en periode som den nuværende og med så få kampe. Derfor er det også bydende nødvendigt, at vi får noget konstruktivt ud af kampen. At vi tager færre chancer i forhold til skader og skavanker betyder også, at der er andre som får mulighed for at vise sig frem, hvilket der jo er al mulig god grund til. Overordnet set handler det derfor for os om, at vi som gruppe får løst denne uges opgaver på bedste vis, lyder det videre fra Stefan Madsen.

Vi tager 100 procent derned for at vinde kampen og når først man er på banen, så forventer jeg også, at man vil kæmpe så blodet sprøjter.

Tirsdagens hjemmehold er i øjeblikket på en tredjeplads i Herreligaen, hvor man med 31 point har fire point op til Fredericia HK på andenpladsen, mens der til gengæld blot er to point ned til henholdsvis GOG og Mors-Thy Håndbold på fjerde- og femtepladsen.

– BSH har Johan Sjöstrand tilbage i målet, så det virker til at de er i stærkeste opstilling, selvom de står lidt i samme situation som os med landsholdsspillere der har været i aktion lørdag-søndag.

– I forhold til kampen, så har vi naturligvis kigget nærmere på vores indbyrdes opgør fra Final4 i Herning. Her skal vi forsøge at få mere flow i vores angreb og samtidig løse deres meget aggressive forsvarsspil, det bliver vigtigt for at vi kan lykkes. Derudover skal vi vise, at vores defensiv kan stå stabilt overfor både deres skytter og duelspillere, så alt i alt forventer jeg endnu en god, tæt og spændende kamp, afrunder Stefan Madsen.

Tirsdagens kamp spilles kl. 20.00 i JYSK Arena i Silkeborg og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport og TV2 Play med optakt fra kl. 19.30

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse