pokaler_header_new

Nederlag efter kæmpe kollaps i anden halvleg

Efter at have været foran 21-13 ved pausen faldt vi helt sammen i anden halvleg og indkasserede i stedet et klart nederlag på 30-36 i dagens hjemmekamp mod Bjerringbro-Silkeborg. 

I første halvleg var der ellers ikke noget, der tydede på et kollektivt kollaps.

Vi kom rigtig godt ud til kampen, og vi stod solidt i forsvaret, mens kontra- og angrebsspillet var særdeles velfungerende.

Efter en flot første halvleg på alle parametre kunne vi derfor gå til pause med en komfortabel føring på 21-13.

Historien efter pausen blev dog en helt anden.

Gæsterne reducerede gang på gang i indledningen, og efter kun ti minutters spil i anden halvleg, var det BSH, der bragte sig i front 23-24.

Og nedturen stoppede ikke her. Udeholdet udbyggede føringen til 23-28 efter at have vundet det første kvarter af anden halvleg 15-2.

Vi formåede aldrig at komme tæt på et comeback, og det blev i stedet gæsterne, der endte med en klar og fortjent sejr på 30-36.

Det var efter en anden halvleg, hvor vi spillede langt, langt under acceptabelt niveau og aldrig rigtigt formåede at få noget til at fungere og i stedet endte i et stort kollektivt kollaps.

Undervejs i anden halvleg måtte anfører René Antonsen desværre også udgå med en skade. 

Årets sidste hjemmekamp med tilskuere fik dermed langt fra som fortjent, og sæsonens første hjemmebanenederlag blev i stedet en realitet. 

2021’s sidste hjemmebanekamp er mod Ribe-Esbjerg 27. december i et opgør, der desværre vil blive afviklet uden tilskuere. Inden da har vi dog mulighed for at rejse os, når vi på onsdag møder TTH Holstebro på udebane. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 8, Felix Claar 7, Kristian Bjørnsen 5, Nikolaj Læsø 4, Buster Juul 2, René Antonsen 1, Jesper Nielsen 1, Aron Pálmarsson 1, Benjamin Jakobsen 1.

Bjerringbro-Silkeborg målscorere:
Jacob Lassen 9, René Toft Hansen 6, Nikolaj Øris 5, Patrick Boldsen 5, William Bogojevic 3, Alexander Lynggaard 3, Henrik Tilsted 3, Jeppe Gade 1, Mads Andersen 1.
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 4 x 2 min.

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 2.152.
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.