MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag efter tæt opgør i Szeged

Et tæt topopgør i EHF Champions League endte med et ærgerligt nederlag på 31-28 på udebane mod Pick Szeged.

Efter en tæt åbning på aftenens CL-kamp begyndte hjemmeholdet at slå et lille hold halvvejs i første halvleg.

Generelt viste vi mange gode tendenser i de første 30 minutter, men vi manglede slutproduktet i perioder i begge ender, og det var derfor Szeged, der kunne gå til pause foran 17-13.

Vi kom godt ud til anden halvleg, og hurtigt havde vi muligheden for at udligne – den forspildte vi, da hjemmeholdets Roland Mikler hev en af mange store redninger frem. 

For hjemmeholdets offensiv var det tilbagevendte Dean Bombac, der havde dirigentstokken i anden halvleg, og en god periode fra hjemmeholdet gav dem en femmåls-føring med mindre end 15 minutter tilbage.

Vi fortsatte dog med at fighte indædt, og vi fik næsten kæmpet os hele vejen tilbage. Med mindre end fem minutter tilbage havde vi således igen muligheden for at udligne.

I slutfasen var marginalerne dog ikke på vores side, og vi forcerede i jagten på at hive point med hjem til Aalborg. Det blev i stedet værterne, der trak fra i den ungarske heksekedel og var skarpest, da det skulle afgøres, og de sikrede sig dermed sejren med slutcifrene 31-28.

En ærgerlig afslutning på et opgør, hvor vi lige manglede det sidste – og hvor vi langt hen af vejen spillede en fin kamp og havde mulighederne for at hente en flot skalp trods at have været nede med fem mål på en svær udebane. 

Vi skal nu hurtigt op på hesten igen, og allerede lørdag venter et topopgør fra den hjemlige HTH Herreliga, hvor turen går til Silkeborg. 

Matchfacts

Pick Szeged målscorere:
Bence Banhidi 5, Borut Mackovsek 5, Imanol Garciandia 5, Mario Sostaric 4, Dean Bombac 3, Sebastian Frimmel 3, Richard Bodo 2, Alexander Blonz 1, Kent Robin Tønnesen 1, Miguel Martins 1, Bogdan Radivojevic 1.


Aalborg Håndbold målscorere:

Sebastian Barthold 7, Felix Claar 6, Kristian Bjørnsen 4, Lukas Sandell 3, René Antonsen 3, Aron Pálmarsson 2, Henrik Møllgaard 1, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Nielsen 1.

 
Udvisninger:

Pick Szeged: 5 x 2 min.

Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.


Redninger:

Roland Mikler: 14/41 (34 %)
Mirko Alilovic: 0/1


Simon Gade: 7/35 (20 %)

Nichlas Ludvigsen: 2/5 (40 %)


 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse