MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag fremtvinger altafgørende tredje bronzekamp

Aftenens bronzekamp i Jutlander Bank Arena endte i et nederlag med slutcifrene 31-37 mod GOG, og der venter derfor nu et altafgørende tredje opgør på torsdag kl. 19.30 i Gudme.

Vi fik intet mindre end en mareridt start på kampen og var således bagud 0-5 efter blot fire minutters spil, hvilket fremtvang en timeout fra Aron Kristjansson.

Det fik sat en dæmper på tingene, og vi begyndte efterfølgende at æde os tilbage i opgøret. Efter næsten at have fået kontakt midtvejs i halvegen mistede vi igen grebet, og gæsterne tog undervejs i første halvleg en føring på 6 mål.

Vi kæmpede dog indædt for at holde os i kampen, og til pausen havde vi fået forspringet ned på blot to mål ved stillingen 17-19.  

Anden halvleg startede vi med samme gode momentum, som vi sluttede første. Tre scoringer i streg gav os vores første føring igen, der desværre også viste sig at blive den eneste.

Et par fejl og afbrændere i angrebet gav et par hurtige scoringer til GOG, der igen tog teten i kampen. Fejl og afbrændere tegnede desværre perioder af vores spil i anden halvleg, hvilket førte til mange nemme fynske mål.

På den måde kom vi igen til at halte et lille skridt efter, og vi var i slutfasen nødsaget til at forcere tingene for at indhente forspringet. Det lykkedes desværre ikke, og vi måtte i stedet til slut erkende et nederlag på 31-37 til gæsterne fra GOG.

Dagens resultat betyder, at der nu venter en altafgørende tredje kamp om bronzemedaljerne på torsdag kl. 19.30 i Gudme.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 10, Patrick Wiesmach 5, Magnus Saugstrup 4, Lovro Jotic 4, Simon Hald 3, Andreas Holst 3, René Antonsen 1, Buster Juul 1. 

Målscorere for GOG Håndbold:
Gøran Søgaard Johannesen 7, Lasse Møller 6, Torsten Laen 4, Niclas Kirkeløkke 4, Frederik Bo Andersen 4, Henrik Jakobsen 4, Emil Jakobsen 3, Lars Hald 2, Mark Strandgaard 2, Frederik Clausen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG Håndbold: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.611.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse