pokal header web

Nederlag gør vejen i Champions League noget mere besværlig

Heller ikke i fjerde forsøg lykkedes det at vinde på hjemmebane i Champions League. På en dag, hvor vort forsvarsspil ikke fungerede, og hvor vi var presset på ressourcer på grund af skadede spillere, vandt et klogt spillende fransk mandskab fortjent 28-25 efter 15-13 ved pausen.

Vi var uden Ole Erevik, Håvard Tvedten, Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk, men det vi fulgte godt med i begyndelsen af kampen, hvor der blev scoret flittigt i begge ender af banen. Hverken Westphal eller Dunkerques keeper havde redninger, men hen mod slutningen af halvlegen missede vi nogle afslutninger, og det betød, at gæsterne trak fra inden pausen.

Vi havde betydeligt sværere ved at komme til scoringer i 2. halvleg og var på et tidspunkt bagud med fem mål. Vi fightede os tilbage og kom op på minus to, men når vi nærmerede os, blev vi som regel ramt af en udvisning. Så var det forfra igen, fordi de situationer forstod franskmændene næsten altid at udnytte til scoringer.

Ikke tilfældigt, at Dunkerque inden for de seneste uger har besejret Paris SG med Mikkel Hansen og førerholdet Montpellier.

Nederlaget betyder, at vi fortsat er på tredjepladsen i puljen, men det begynder at snerpe til. Alle hold har nu spillet syv kampe, og stillingen er:

1.   Kielce                            14 p.
2.   Pick Szeged                  12 p.
3.   Aalborg Håndbold            5 p
4.   Zaporozhye                      4 p.
5.   Dunkerque                       4 p.
6.   Kadetten Schaffh.            3 p.

Næste opgave er på udebane i Schaffhausen i Scweiz på torsdag 4. december kl. 20.00. Du kan se kampen direkte på TV 3 Sport 1.  I samme runde mødes Zaporozhye og Dunkerque.

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse