MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag gør vejen i Champions League noget mere besværlig

Heller ikke i fjerde forsøg lykkedes det at vinde på hjemmebane i Champions League. På en dag, hvor vort forsvarsspil ikke fungerede, og hvor vi var presset på ressourcer på grund af skadede spillere, vandt et klogt spillende fransk mandskab fortjent 28-25 efter 15-13 ved pausen.

Vi var uden Ole Erevik, Håvard Tvedten, Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk, men det vi fulgte godt med i begyndelsen af kampen, hvor der blev scoret flittigt i begge ender af banen. Hverken Westphal eller Dunkerques keeper havde redninger, men hen mod slutningen af halvlegen missede vi nogle afslutninger, og det betød, at gæsterne trak fra inden pausen.

Vi havde betydeligt sværere ved at komme til scoringer i 2. halvleg og var på et tidspunkt bagud med fem mål. Vi fightede os tilbage og kom op på minus to, men når vi nærmerede os, blev vi som regel ramt af en udvisning. Så var det forfra igen, fordi de situationer forstod franskmændene næsten altid at udnytte til scoringer.

Ikke tilfældigt, at Dunkerque inden for de seneste uger har besejret Paris SG med Mikkel Hansen og førerholdet Montpellier.

Nederlaget betyder, at vi fortsat er på tredjepladsen i puljen, men det begynder at snerpe til. Alle hold har nu spillet syv kampe, og stillingen er:

1.   Kielce                            14 p.
2.   Pick Szeged                  12 p.
3.   Aalborg Håndbold            5 p
4.   Zaporozhye                      4 p.
5.   Dunkerque                       4 p.
6.   Kadetten Schaffh.            3 p.

Næste opgave er på udebane i Schaffhausen i Scweiz på torsdag 4. december kl. 20.00. Du kan se kampen direkte på TV 3 Sport 1.  I samme runde mødes Zaporozhye og Dunkerque.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse