pokaler_header_new

Nederlag gør vejen i Champions League noget mere besværlig

Heller ikke i fjerde forsøg lykkedes det at vinde på hjemmebane i Champions League. På en dag, hvor vort forsvarsspil ikke fungerede, og hvor vi var presset på ressourcer på grund af skadede spillere, vandt et klogt spillende fransk mandskab fortjent 28-25 efter 15-13 ved pausen.

Vi var uden Ole Erevik, Håvard Tvedten, Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk, men det vi fulgte godt med i begyndelsen af kampen, hvor der blev scoret flittigt i begge ender af banen. Hverken Westphal eller Dunkerques keeper havde redninger, men hen mod slutningen af halvlegen missede vi nogle afslutninger, og det betød, at gæsterne trak fra inden pausen.

Vi havde betydeligt sværere ved at komme til scoringer i 2. halvleg og var på et tidspunkt bagud med fem mål. Vi fightede os tilbage og kom op på minus to, men når vi nærmerede os, blev vi som regel ramt af en udvisning. Så var det forfra igen, fordi de situationer forstod franskmændene næsten altid at udnytte til scoringer.

Ikke tilfældigt, at Dunkerque inden for de seneste uger har besejret Paris SG med Mikkel Hansen og førerholdet Montpellier.

Nederlaget betyder, at vi fortsat er på tredjepladsen i puljen, men det begynder at snerpe til. Alle hold har nu spillet syv kampe, og stillingen er:

1.   Kielce                            14 p.
2.   Pick Szeged                  12 p.
3.   Aalborg Håndbold            5 p
4.   Zaporozhye                      4 p.
5.   Dunkerque                       4 p.
6.   Kadetten Schaffh.            3 p.

Næste opgave er på udebane i Schaffhausen i Scweiz på torsdag 4. december kl. 20.00. Du kan se kampen direkte på TV 3 Sport 1.  I samme runde mødes Zaporozhye og Dunkerque.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...