pokaler_header_new

Nederlag i årets første ligakamp

Aftenens udekamp i HTH Herreligaen mod Skanderborg var langt hen af vejen en rigtig tæt affære. Til sidst trak hjemmeholdet dog fra, og vi måtte se os slået 33-29.

Det første kvarter fulgtes de to mandskaber, inden Skanderborg sikrede sig kampens første tomåls-føring. I første halvleg var særligt Magnus Saugstrup og Sebastian Barthold godt kørende, og det hjalp os med at udligne til pausestilling på 16-16.

Langt ind i anden halvleg var det fortsat dødt løb med skiftende føringer til begge hold. Med seks minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdet spillet sig foran med tre mål for første gang i opgøret.

Det formåede vi ikke at komme tilbage fra, og Skanderborg vandt derfor 33-29.

Defensivt havde vi kampen igennem svært ved at holde hjemmeholdet fra fadet, og de fik ofte spillet sig frem til gode scoringsmuligheder.

I offensiven manglede vi flow, og vi fandt aldrig rigtig ind i vores rytme. Opgøret var ligeledes præget af mange udvisninger til begge mandskaber, og det førte i lange perioder til en rodet affære.

Alt i alt var det en kamp, hvor vi havde svært ved at finde ind i vores spil og leverede under niveau. Drengene viste dog god fight, men vi manglede den afgørende skarphed til slut og måtte derfor rejse tomhændet hjem til Aalborg. 

I dagens opgør var vi grundet skader uden Sebastian Henneberg, Jonas Samuelsson og Buster Juul. 

Kampen skal nu hurtigt ud af kroppen, og fokus rettes i stedet mod søndag. Her kommer Fredericia på besøg i Jutlander Bank Arena – denne kamp kan følges live på vores Facebook-side fra kl. 13.30.
 
Matchfacts:

Skanderborg Håndbold målscorere:
Morten Balling 8, Cornelius Kragh 8, Lars Skaarup 6, Mike Haack 3, Nikolaj Nielsen 2, Thomas Arnoldsen 2, Mathias Bitsch 2, Marcus Mørk 1, Mads Kalstrup 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 6, Lukas Sandell 6, Magnus Saugstrup 4, Nikolaj Læsø 4, Henrik Møllgaard 3, René Antonsen 3, Mark Strandgaard 2, Felix Claar 1. 

Udvisninger:

Skanderborg Håndbold: 7 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 6 x 2 min. 

Redninger:

Salah Boutaf: 12/41 (29 %)

Simon Gade: 7/27 (26 %)
Mikael Aggefors: 3/15 (20 %)

 

arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...