MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i årets sidste kamp

Vi satte desværre ikke det punktum, for første halvdel af sæsonen, som vi havde håbet på. Da slutfløjtet lød efter dagens kamp i Skjern Bank Arena, måtte vi se os besejret 35-31.

Der var fuld fart over stepperne fra start, og begge mandskaber var indstillet på at give alt, hvad der var tilbage i posen inden vinterpausen.

Fra kampens start var der masser af tempo og scoringer i begge ender. Opgøret bølgede frem og tilbage, og ingen kunne få alvor få kontrol over kampen.

Føringen skiftede frem og tilbage, men efter en tæt første halvleg var det Skjern mandskabet, der kunne gå til pause foran 17-16.

Det lille overtag, som de havde med sig ind til pausen, holdte de desværre fast i efter pausen. Vi kom aldrig tilbage i førersædet, og vi måtte hele tiden kæmpe for at hænge på.

Vi havde en masse chancer for at komme tilbage undervejs, men det blev kun lige ved og næsten. Enten manglede vi skarpheden i angrebet, eller det sidste i forsvaret for at stå imod og komme tilbage ind i opgøret.

Der blev dog kæmpet hele vejen, og indstillingen fra drengene var der ikke en finger at sætte på, men det var altså ikke nok på dagen – en dag, hvor få ting afgjorde det og med en smule mere held i posen, kunne tingene have været gået anderledes.

I slutfasen skulle der satses lidt ekstra, og hjemmeholdet formåede at drage nytte af dette og trække yderligere fra. Nederlaget på de fire mål er derfor ikke helt retvisende efter en kamp, som kunne være gået begge veje.

Skjern viste dog en anelse mere skarphed på dagen, og de kunne derfor tilføje to point på kontoen. Med nederlaget mistede vi førstepladsen og må nu overvintre som nummer to i Herre Håndbold Ligaen – et point efter GOG på førstepladsen.

Selvom vi i dag er rigtig skuffede over nederlaget, så kan vi stadig tillade os at se tilbage på en første halvsæson, der må betegnes som værende yderst godkendt.

I ligaen er som vi sagt helt med i toppen, mens vi i den hjemlige pokalturnering kvalificerede os til Final4. I EHF Cuppen nåede vi til tredje kvalifikationsrunde, hvor vi måtte se os slået af de forsvarende mestre fra Füchse Berlin.

Nu venter en velfortjent landskampspause, inden vi er tilbage 2. februar med næste ligakamp. Og der venter intet mindre end et vaskeægte topbrag, når vi møder GOG i Jutlander Bank Arena. Du kan allerede nu sikre dig din billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Skjern Håndbold. 
Anders Eggert 10, Eivind Tangen 10, Christoffer Cichosz 4, Thomas Mogensen 4, Kasper Søndergaard 2, Sebastian Augustinussen 2, Jonathan Stenbäcken 2, Jepser Konradsson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 7, Andreas Holst 6, Ómar Ingi Magnússon 4, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 3, Tobias Ellebæk 1, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen. 

Dagens tilskuertal i Skjern Bank Arena var 2.755. 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse