MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i de sidste sekunder mod TTH Holstebro

I lørdags var det de rødklædte Aalborg-spillere, der kunne juble over et sejrsmål i sidste sekund i København. I aften var det lige omvendt. TTH Holstebro sikrede sig sejren på 26-25 på et mål af Martin Hansen i de sidste sekunder.

Et bittert – og unødvendigt – nederlag efter et mærkværdigt forløb i kampen med stærkt skiftende føringer til de to hold.

Vi var helt væk i de første 30 minutter og var bagud 14-9 ved pausen. Angrebsspillet fungerede ikke ret godt. Rasmus Lind stod stærkt i gæsternes mål, og vi havde selv få redninger.

Vores hold var ikke til at kende fra 2. halvlegs start. Tre mål på to minutter og udligning til 15-15 efter godt syv minutter. Derefter fulgtes vi ad til 21-21 med godt 10 minutter igen.

På de næste tre minutter bragte vi os foran 24-21, og vi havde overtaget. TTH fik samtidig en to minutters udvisning.

Det lignede en afgørelse, men så missede vi igen fokus i spillet og tabte overtallet med to mål. Det blev 24-24, og vi kom foran 25-24 med fire minutter igen.

Det blev vores sidste mål i kampen trods store tilbud, og så gik kampen udeholdets vej med Martin Hansens mål fem sekunder før tid.

Trods nederlaget slutter vi første halvdel af turneringen af på førstepladsen med 20 point for de 13 kampe.

Lørdag kl. 15.00 er det tid til at vaske nederlaget af, når SønderjyskE kommer på besøg i Jutlander Bank Arena.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse