pokaler_header_new

Nederlag i dramatisk målfest

Dagens puljefinale mod TTH Holstebro blev en hæsblæsende affære, hvor det desværre var gæsterne, der trak det længste strå. Opgøret endte 36-38, og vi slutter derfor som nummer to i vores slutspilspulje og skal dermed møde GOG i semifinalen.

Eftermiddagens topkamp begyndte med masser af nerve i en tæt indledning på opgøret, hvor ingen af mandskaberne formåede at få overhånden.

Nikolaj Læsø satte vores to første scoringer i kassen, og han leverede flere fine scoringer og assists i kampens åbning.

Vi fik dog aldrig rigtig greb om kampen i første halvleg. Vi formåede ikke at stoppe gæsternes rytme, og offensivt lavede vi selv for mange fejl.

De sidste procenter manglede generelt i de fleste af spillets facetter, og det var derfor gæsterne fra TTH Holstebro, der gik til pause foran 18-16.

En udvisning til gæsterne kort efter pause satte os i gang med en god periode, og 16-19 blev hurtigt vendt til 22-21.

Vi formåede dog ikke at fastholde momentum, og vi manglede den fornødne stabilitet og kunne ikke holde TTH-mandskabet fra fadet.

De lagde sig tilbage i spidsen, og i en usædvanlig højt scorende affære havde vi svært ved at få tippet kampen over på vores hænder.

Til trods for dette havde vi chancen for at udligne i slutfasen, men gæsternes Rickard Frisk hev deres eneste redning i anden halvleg frem på et afgørende tidspunkt.

I stedet for en udligning med godt et minut tilbage spillede TTH et langt angreb efterfølgende, der til slut endte med straffekast. Det omsatte gæsterne med knap 20 sekunder tilbage, og de lukkede derfor kampen til slutresultatet 36-38.

Det var en hæsblæsende og dramatisk kamp, hvor vi ikke formåede at få opgøret over på vores præmisser – og hvor vi havde svært ved at sætte en stopper for TTH-offensiven.

I slutfasen var det marginaler, der afgjorde det. Resultatet betyder nu, at vi kan se frem til en semifinaleserie mod GOG. Første kamp spilles i Gudme mandag 24. maj, mens anden semifinale spilles i Jutlander Bank Arena 27. maj.

Inden da skal vi hurtigt op på hesten igen, for allerede onsdag 19. maj kl. 20.45 gælder det returopgøret i EHF Champions League kvartfinalen på udebane mod SG Flensburg-Handewitt.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 10, Lukas Sandell 7, Felix Claar 6, Henrik Møllgaard 5, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 2, Mads Christiansen 1, Jonas Samuelsson 1.

TTH Holstebro målscorere:
Aaron Mensing 12, Kay Smits 7, Allan Damgaard 6, Odinn Rikhardsson 6, Jesper Munk 2, Magnus Bramming 2, Jorn Smits 1, Anders Flæng 1, Mathias Porsholdt 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 7 x 2 min.
TTH Holstebro: 6 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 4/22 (18 %)
Mikael Aggefors: 8/26 (31 %)

Sebastian Frandsen: 3/15 (20 %)
Rickard Frisk: 1/17 (6 %)
Nicklas Graugaard: 0/7 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...