MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i fantastisk kulisse

En flot kulisse i Isarenaen var desværre ikke nok til at løfte os mod sejr i dagens kamp mod THW Kiel i VELUX EHF Champions League. Vi måtte se os slået 20-27 efter 11-15 ved pausen.

Allerede fra start var der høj intensitet på banen, mens der udenfor banen ligeledes var tryk på fra tilskuere fra begge mandskaber. En intensitet, der holdt udenfor banen kampen igennem, hvor vores trofaste fans og de mange tilrejsende Kiel-tilhængere skabte en fed kulisse.

Inde på banen var det udeholdet, der lagde sig i teten. De spillede flot forsvarsspil, mens vi brændte for mange afleveringer og generelt var for uskarpe i kampens indledning. Det ledte til en føring til THW Kiel, som de udbyggede i løbet af de første 30 minutter. Vi hang dog på og slap ikke grebet helt, men tyskerne kunne alligevel gå til pause foran 11-15.  

Efter pausen kom vi dårligt ud, og tyskerne udbyggede forspringet til syv mål. Vi forsøgte os med 7 mod 6 og begyndte at æde os tilbage i kampen. Det resulterede i at vi med små ti minutter igen fik føringen ned på tre mål.

Der efter scorede Kiel-mandskabet et par hurtige mål, og gassen gik lidt af ballonen igen. Vi fortsatte fighten, men det var desværre ikke nok på en dag, hvor Kiel spillede en flot kamp og viste sig at være det bedste mandskab.

Muligheden for videre avancement i VELUX EHF Champions League er dog stadig i live. Inden vi skal forsøge på dette, skal fokus rettes på den hjemlige 888liga, hvor Skjern kommer på besøg onsdag kl. 19.30. Her i vi tilbage i vante rammer i Jutlander Bank Arena, og du kan fortsat nå at sikre dig billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 7, Lovro Jotic 3, Buster Juul 3, Martin Larsen 3, Magnus Saugstrup 2, Sebastian Barthold 1, René Antonsen 1.

Målscorere for THW Kiel:
Niclas Ekberg 7, Nikola Bilyk 6, Patrick Wiencek 4, Steffen Weinhold 2, Sebastian Firnhaber 2, Ole Rahmel 2, Niklas Landin 1, Emil Öfors 1, Marko Vujin 1, Lukas Nilsson 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
THW Kiel: 4 x 2 min.

Dagens dommere var franske Stevann Pichon og Laurent Reveret.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Isarena var 3.874.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse