MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i første kamp på Mors – revanchetid søndag i Gigantium

Det blev et nederlag på 25-23 i første semifinale på udebane mod Mors-Thy Håndbold. En sejr, vi ikke kan pille ved på en dag, hvor vi nok fightede det bedste, vi havde lært, men ikke spillede godt nok. 

Kravet for at komme i finalen er en sejr på to mål, men hvis Mors-Thy scorer 24 mål eller flere, skal vi vinde med tre mål. 

Det blev en rodet og uskøn håndboldkamp, men fight, fight og fight – og en helt fantastisk kulisse og stemning i arenaen i Nykøbing Mors. 

Vi var foran det meste af 1. halvleg, men det lykkedes hjemmeholdet at få uafgjort til pausen.

Efter pausen dækkede hjemmeholdet endnu mere offensivt og aggressivt op, og det så sort ud for os ved stillingen 20-15 til Mors-Thy Håndbold allerede efter 11 minutter.

Vi kom på 20-18, og derfra var det meget tæt. Vi kom helt op på 22-23 med seks minutter tilbage – til gengæld førte Mors-Thy Håndbold 25-22. 

– Vi spillede ikke godt nok. Jeg kan ikke indvende noget med vores fight og indstilling, men vi brugte hovedet for lidt i forhold til de ting, vi  har trænet og set på video i forberedelserne til kampen, sagde cheftræner Nikolaj Jacobsen efter kampen.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse