pokal header web

Nederlag i første semifinale

Det blev desværre ikke til den ønskede eftermiddag i Silkeborg. Vi indkasserede et nederlag på 28-20 efter pausestilling på 16-11.

Vi kom ellers godt fra start og tog en 0-2 føring tidligt i kampen. Fra første fløjt var der høj intensitet, og JYSK Arena var allerede glohed fra første sekund.  Der blev gået til den, og der blev spillet med musklerne fra begge mandskaber i en høj intens affære.

I løbet af første halvleg fik hjemmeholdet langsomt momentum på deres side, og godt midtvejs begyndte de at slå et hul. Bjerringbro-Silkeborg fik således opbygget et forspring på fem mål.

Det formåede vi ikke at få bragt ned inden pausefløjtet – Magnus Saugstrup fik dog reduceret til 16-12 i sidste sekund, men scoringen blev annulleret i den hede kulisse, da der kort forinden var fløjtet på yderst tvivlsom vis.

Vi havde dog langt fra mistet troen på tingene, og vi kom fint ud fra omklædningsrummet. Af flere omgange fik vi forspringet bragt ned på tre mål.

Men tættere på kom vi ikke. Mod slutningen var vi nødt til at forcere tingene, og det gik ud over kvaliteten af spillet. Hjemmeholdet fik derfor lettere spil de sidste 10 minutter og kunne i sidste ende køre en sikker sejr på 28-20 hjem.

I store perioder spillede vi rigtig flot håndbold og stod godt i defensiven. Mange tekniske fejl og mangel på skarphed blev dog udslagsgivende, og vi har derfor kniven for struben på søndag i Jutlander Bank Arena.

Kravet her er en sejr for at holde liv i finalechancen. Vi får dermed brug for alle mand på søndag, og der er fortsat få ledige billetter til kampen. Køb din billet her.

Tak til de mange medrejsende Aalborg-tilhængere, der som sædvanligt ydede stor opbakning kampen igennem.

MATCHFACTS:

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Jacob Lassen 9, Nikolaj Markussen 6, Nikolaj Ø. Nielsen 4, Mads Ø. Nielsen 2, Stefan Hundstrup 2, Michael Knudsen 1, Jesper Nøddesbo 1, Lars Skaarup 1, Sebastian Skube 1, Johan Hansen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 4, Simon Hald 3, Martin Larsen 3, Jesper Meinby 3, Sebastian Barthold 2, Patrick Wiesmach 1, Buster Juul 1, Lovro Jotic 1, René Antonsen 1, Janus Smarason 1. 

Dagens tilskuertal i JYSK Arena var 2.189.

Dagens dommere var Jesper Kirkholm Madsen og Henrik Mortensen.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse