pokaler_header_new

Nederlag i intens topkamp

Vi manglede det sidste i dagens intense topkamp mod Bjerringbro-Silkeborg, og vi måtte derfor se gæsterne tage en sejr i Jutlander Bank Arena på 31-34 efter BSH-føring på 17-20 ved pausen.

Det var en målrig indledning på opgøret, og fem minutter inde i kampen var stillingen allerede 5-5.

Sebastian Barthold fortsatte sin fine målstime fra den seneste periode, og han var brandvarm igen med fire scoringer de første syv minutter af opgøret.

Efter en hæsblæsende åbning sneg der sig en periode ind med for mange fejl fra vores side. Det udnyttede gæsterne til føring på 7-10 efter 12 minutters spil.

Resten af første halvleg fik vi aldrig for alvor fodfæste. BSHs føring var undervejs oppe på fem scoringer, inden vi lukkede de første 30 minutter med to mål og dermed bragte forspringet ned på tre ved pausen.

Fra anden halvlegs start fortsatte vi de fine takter. Lukas Sandell havde særligt godt gang i målscoren, og ti minutter inde i anden halvleg bragte vi os foran 23-22.

Føringen blev dog kortvarig. Vi manglede den fornødne skarphed i afslutningerne, og føringen skiftede igen til BSH-hænder.

Resten af opgøret kom vi til at hænge et lille skridt efter. Af flere omgange var vi lige ved og næsten, men vi manglede det sidste for at få hentet gæsternes forspring.

I en på mange punkter hektisk slutfase med nerverne ude på tøjet var vi nødsaget til at forcere, men satsningen gav desværre ikke pote. I stedet sikrede Bjerringbro-Silkeborg sig sejren på 31-34.

Dagens opgør var uden Mads Christiansen, der grundet skade var nødsaget til at tage plads på tribunen med Buster Juul og Sebastian Henneberg.

Nederlaget betyder, at vi forbliver på andenpladsen i HTH Herreligaen med to point op til GOG og to point ned til dagens modstander – begge disse mandskaber har spillet en kamp færre end os.

Efter en særdeles hektisk periode med fem kampe på ti dage er der nu et lille pusterum, inden det gør løs igen. Næste kamp er nemlig på torsdag, hvor det gælder Celje i EHF Champions League gruppespillets sidste kamp.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 11, Lukas Sandell 5, Magnus Saugstrup 4, Henrik Møllgaard 3, Felix Claar 3, Mark Strandgaard 2, Nikolaj Læsø 2, René Antonsen 1.

Bjerringbro-Silkeborg målscorere:
Nikolaj Øris 7, Jacob Lassen 5, William Bogojevic 5, Sebastian Skube 4, August Pedersen 4, Alexander Lynggaard 3, Aksel Horgen 3, Mads Kjeldgaard 3.

Udvisninger:
 
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Simon Gade: 13/45 (29 %)
 
Johan Sjöstrand: 5/23 (22 %)
Kasper Larsen: 7/20 (35 %)
 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...