MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i intenst topbrag

Aftenens topopgør i Holstebro havde masser af nerve og spænding til det sidste. Det var desværre hjemmeholdet, der trak det længste strå og sejrede 33-31.

Lukas Sandell startede med to fuldtræffere indenfor kampens første minut og fik dermed givet os et godt afsæt.

Udvisninger til begge mandskaber fik derefter brudt rytmen i kampen, og TTH-mandskabet fik lagt sig i spidsen af opgøret.

Langsomt fik vi dog slidt os tilbage, og efter 23 minutters spil bragte vi os i front 13-16.

Efterfølgende ramte vi ind i en dårlig periode. Tekniske fejl og uskarpe afslutninger fra vores side bragte TTH tilbage i front, og trods en scoring af Henrik Møllgaard i sidste sekund af første halvleg var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause foran 19-17.

Anden halvleg fortsatte i samme spor. Der var masser af nerve, intensitet og fight i aftenens topbrag, der bølgede frem og tilbage.

Der var således føringer til begge mandskaber i løbet af anden halvleg, og med seks minutter tilbage fik Møllgaard bragt balance i regnskabet ved stillingen 31-31.

I slutfasen manglede vi den afgørende koldblodighed og skarphed, og trods flere store redninger fra Simon Gade på hans gamle hjemmebane, kunne vi ikke lukrere på disse i den anden ende.

I en hæsblæsende afslutning faldt marginalerne i stedet ud til fordel for hjemmeholdet, og vi må derfor desværre rejse hjem med et nederlag på 33-31 i bagagen.

Vi må nu hurtigt op på hesten igen, og allerede onsdag skal vi i aktion igen, når Barcelona gæster Jutlander Bank Arena til et nyt topopgør – denne gang i EHF Champions League.
 
Matchfacts

TTH Holstebro målscorere: 
Magnus Bramming 7, Kay Smits 6, Aaron Mensing 5, Odinn Rikhardsson 5, Johan Meklenborg 4, Christoffer Cichosz 2, Jesper Munk 2, Jonas Porup 2.

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 7, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 3, Lukas Sandell 3, Henrik Møllgard 3, Buster Juul 3 (3), Mads Christiansen 2, René Antonsen 2, Jonas Samuelsson 1, Mark Strandgaard 1, Sebastian Barthold 1, Mikael Aggefors 1. 

Udvisninger:

TTH Holstebro: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min. 

Redninger:

Rickard Frisk: 9/29 (31 %)
Nicklas Graugaard: 3/11 (27 %)

Simon Gade: 15/35 (43 %)
Mikael Aggefors: 3/16 (19 %)
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse