MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i intenst topbrag

Aftenens topopgør i Holstebro havde masser af nerve og spænding til det sidste. Det var desværre hjemmeholdet, der trak det længste strå og sejrede 33-31.

Lukas Sandell startede med to fuldtræffere indenfor kampens første minut og fik dermed givet os et godt afsæt.

Udvisninger til begge mandskaber fik derefter brudt rytmen i kampen, og TTH-mandskabet fik lagt sig i spidsen af opgøret.

Langsomt fik vi dog slidt os tilbage, og efter 23 minutters spil bragte vi os i front 13-16.

Efterfølgende ramte vi ind i en dårlig periode. Tekniske fejl og uskarpe afslutninger fra vores side bragte TTH tilbage i front, og trods en scoring af Henrik Møllgaard i sidste sekund af første halvleg var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause foran 19-17.

Anden halvleg fortsatte i samme spor. Der var masser af nerve, intensitet og fight i aftenens topbrag, der bølgede frem og tilbage.

Der var således føringer til begge mandskaber i løbet af anden halvleg, og med seks minutter tilbage fik Møllgaard bragt balance i regnskabet ved stillingen 31-31.

I slutfasen manglede vi den afgørende koldblodighed og skarphed, og trods flere store redninger fra Simon Gade på hans gamle hjemmebane, kunne vi ikke lukrere på disse i den anden ende.

I en hæsblæsende afslutning faldt marginalerne i stedet ud til fordel for hjemmeholdet, og vi må derfor desværre rejse hjem med et nederlag på 33-31 i bagagen.

Vi må nu hurtigt op på hesten igen, og allerede onsdag skal vi i aktion igen, når Barcelona gæster Jutlander Bank Arena til et nyt topopgør – denne gang i EHF Champions League.
 
Matchfacts

TTH Holstebro målscorere: 
Magnus Bramming 7, Kay Smits 6, Aaron Mensing 5, Odinn Rikhardsson 5, Johan Meklenborg 4, Christoffer Cichosz 2, Jesper Munk 2, Jonas Porup 2.

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 7, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 3, Lukas Sandell 3, Henrik Møllgard 3, Buster Juul 3 (3), Mads Christiansen 2, René Antonsen 2, Jonas Samuelsson 1, Mark Strandgaard 1, Sebastian Barthold 1, Mikael Aggefors 1. 

Udvisninger:

TTH Holstebro: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min. 

Redninger:

Rickard Frisk: 9/29 (31 %)
Nicklas Graugaard: 3/11 (27 %)

Simon Gade: 15/35 (43 %)
Mikael Aggefors: 3/16 (19 %)
 

Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen

Skulderskade ikke så slem som frygtet

Skulderskade ikke så slem som frygtet. Lukas Nilsson ude i op til fire uger. Den svenske back er mandag formiddag blevet MR-scannet i sin skulder, efter han i lørdagens kamp...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Tre kampe får nye spilletidspunkter

Tre kampe i efterårets Herreliga har fået justeret spilletidspunkterne. Se dem alle her. Grundet praktiske årsager og hensyn til TV er følgende tre kampe således blevet justeret. Lørdag den 11....
TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...

Håndbold i verdensklasse