MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i ligapremieren

Sæsonåbneren i HTH Herreligaen endte med et nederlag på 29-28 på udebane mod SønderjyskE efter en uskøn affære, hvor vi dog var tæt på at levere et flot comeback til slut.

Det var en rodet indledning på opgøret, særligt fra vores side, hvor vi kun i små glimt fik spillet til at flyde.

Vi haltede derfor efter hjemmeholdet fra start, men vi fik tyndet en anelse ud i fejlene mod slutningen af første halvleg, og fik derfor udlignet til pausestillingen 14-14.

Efter pausen manglede vi igen skarphed fra start. Det formåede hjemmeholdet at udnytte, og med ti minutter tilbage havde de spillet sig i front med seks.

Vi formåede dog at holde hovedet koldt og var millimeter fra at fuldføre et flot comeback. Vi fik chancen for at udligne med ti sekunder tilbage, men måtte se chancen blive spoleret af en redning i sidste sekund.

Generelt i dagens kamp manglede vi den fornødne skaprhed og timing, og set over 60 minutter er SønderjyskE de fortjente vindere i en flot kulisse i Broager Sparekasse SKANSEN. 

Det blev dermed langt fra den ønskede start på ligasæsonen, og vi må nu tilbage på træningsbanen frem mod næste kamp, som spilles onsdag på hjemmebane i Jutlander Bank Arena mod TMS Ringsted – køb din billet til denne kamp her. 

Matchfacts:

SønderjyskE målscorere:
Noah Gaudin 6, Kristian Stranden 5, Frederik Ladefoged 5, Alec Smit 3, Thomas Mogensen 2, Andreas Lang 2, Sveinn Johannsson 2, Tobias Møller 2, Oliver Eggert 1, Marcus Dahlin 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
René Antonsen 5, Felix Claar 5, Aron Pálmarsson 4, Lukas Sandell 3, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 1, Martin Larsen 1, Jesper Nielsen 1, Sebastian Barthold 1, Benjamin Jakobsen 1.

Udvisninger:

SønderjyskE: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min. 
 
Redninger:

Kasper Larsen: 10/38 (26 %)
 
Mikael Aggefors: 3/23 (13 %)
Simon Gade: 3/12 (25 %)

Dagens tilskuertal i Broager Sparekasse SKANSEN var 1.926. 

 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse