pokaler_header_new

Nederlag i ligapremieren

Sæsonåbneren i HTH Herreligaen endte med et nederlag på 29-28 på udebane mod SønderjyskE efter en uskøn affære, hvor vi dog var tæt på at levere et flot comeback til slut.

Det var en rodet indledning på opgøret, særligt fra vores side, hvor vi kun i små glimt fik spillet til at flyde.

Vi haltede derfor efter hjemmeholdet fra start, men vi fik tyndet en anelse ud i fejlene mod slutningen af første halvleg, og fik derfor udlignet til pausestillingen 14-14.

Efter pausen manglede vi igen skarphed fra start. Det formåede hjemmeholdet at udnytte, og med ti minutter tilbage havde de spillet sig i front med seks.

Vi formåede dog at holde hovedet koldt og var millimeter fra at fuldføre et flot comeback. Vi fik chancen for at udligne med ti sekunder tilbage, men måtte se chancen blive spoleret af en redning i sidste sekund.

Generelt i dagens kamp manglede vi den fornødne skaprhed og timing, og set over 60 minutter er SønderjyskE de fortjente vindere i en flot kulisse i Broager Sparekasse SKANSEN. 

Det blev dermed langt fra den ønskede start på ligasæsonen, og vi må nu tilbage på træningsbanen frem mod næste kamp, som spilles onsdag på hjemmebane i Jutlander Bank Arena mod TMS Ringsted – køb din billet til denne kamp her. 

Matchfacts:

SønderjyskE målscorere:
Noah Gaudin 6, Kristian Stranden 5, Frederik Ladefoged 5, Alec Smit 3, Thomas Mogensen 2, Andreas Lang 2, Sveinn Johannsson 2, Tobias Møller 2, Oliver Eggert 1, Marcus Dahlin 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
René Antonsen 5, Felix Claar 5, Aron Pálmarsson 4, Lukas Sandell 3, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 3, Henrik Møllgaard 1, Martin Larsen 1, Jesper Nielsen 1, Sebastian Barthold 1, Benjamin Jakobsen 1.

Udvisninger:

SønderjyskE: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min. 
 
Redninger:

Kasper Larsen: 10/38 (26 %)
 
Mikael Aggefors: 3/23 (13 %)
Simon Gade: 3/12 (25 %)

Dagens tilskuertal i Broager Sparekasse SKANSEN var 1.926. 

 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...