MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i pokalfinalen

En intens og dramatisk afgørelse på Santander Final4 endte med en pokaltitel til Mors-Thy Håndbold i den rent nordjyske finale. Mors-Thy vandt 32-31 efter pausestilling på 17-17.

Første halvleg var en tæt affære, hvor de to offensiver havde gode vilkår, og det var således helt lige ved pausestilling på 17-17.

Efter pausen var det Mors-Thy, der trak fra og bragte sig foran med fire mål med et kvarter igen.

Men vi gav ikke op og med fantastisk fight fandt drengene de sidste kræfter frem og lukkede hullet.

I slutfasen var det de små marginaler, der afgjorde det. Vi havde muligheden for at udligne i sidste angreb, men chancen løb ud i sandet, og vi må i stedet lykkeønske Mors-Thy med pokaltitlen.

Det var samtidigt også punktum for en lang sæson, der kulminerede med fem afgørende kampe de seneste ni dage – og hvor vi i den sidste af dem alle var uhyre tæt på at hente vores anden titel denne uge.

I stedet kan vi stadig se tilbage på en historisk sæson, der har budt på DM-guld, sejr i Super Cup samt finalepladser i både EHF Final4 og i Santander Final4.

I morgen mandag, har du mulighed for at hylde spillerne for den flotte sæson og samtidigt tage pænt afsked med de spillere, der forlader os efter denne sæson. Det sker i Jutlander Bank Arena kl. 16.30 – læs mere og tilmeld dig gratis her.

Matchfacts:

Målscorere Mors-Thy:
Erik Toft 6, Mads Hoxer 5, Bjarke Christensen 5, Frederik Tilsted 4, Emil Bergholt 4, Lasse Pedersen 3, Jonas Gade 3, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hessellund 1.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Nikolaj Læsø 7, Felix Claar 6, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 3, Sebastian Barthold 2, Mads Christiansen 1.

Udvisninger:

Mors-Thy: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Rasmus Bech: 11/41 (27 %)
Søren Pedersen: 2/2 (100 %)
 
Mikael Aggefors: 4/20 (20 %)
Simon Gade: 4/20 (20 %)
 
Dagens tilskuertal i Jyske Bank BOXEN var 5.000.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse