pokaler_header_new

Nederlag i pokalfinalen

En intens og dramatisk afgørelse på Santander Final4 endte med en pokaltitel til Mors-Thy Håndbold i den rent nordjyske finale. Mors-Thy vandt 32-31 efter pausestilling på 17-17.

Første halvleg var en tæt affære, hvor de to offensiver havde gode vilkår, og det var således helt lige ved pausestilling på 17-17.

Efter pausen var det Mors-Thy, der trak fra og bragte sig foran med fire mål med et kvarter igen.

Men vi gav ikke op og med fantastisk fight fandt drengene de sidste kræfter frem og lukkede hullet.

I slutfasen var det de små marginaler, der afgjorde det. Vi havde muligheden for at udligne i sidste angreb, men chancen løb ud i sandet, og vi må i stedet lykkeønske Mors-Thy med pokaltitlen.

Det var samtidigt også punktum for en lang sæson, der kulminerede med fem afgørende kampe de seneste ni dage – og hvor vi i den sidste af dem alle var uhyre tæt på at hente vores anden titel denne uge.

I stedet kan vi stadig se tilbage på en historisk sæson, der har budt på DM-guld, sejr i Super Cup samt finalepladser i både EHF Final4 og i Santander Final4.

I morgen mandag, har du mulighed for at hylde spillerne for den flotte sæson og samtidigt tage pænt afsked med de spillere, der forlader os efter denne sæson. Det sker i Jutlander Bank Arena kl. 16.30 – læs mere og tilmeld dig gratis her.

Matchfacts:

Målscorere Mors-Thy:
Erik Toft 6, Mads Hoxer 5, Bjarke Christensen 5, Frederik Tilsted 4, Emil Bergholt 4, Lasse Pedersen 3, Jonas Gade 3, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hessellund 1.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Nikolaj Læsø 7, Felix Claar 6, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 3, Sebastian Barthold 2, Mads Christiansen 1.

Udvisninger:

Mors-Thy: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Rasmus Bech: 11/41 (27 %)
Søren Pedersen: 2/2 (100 %)
 
Mikael Aggefors: 4/20 (20 %)
Simon Gade: 4/20 (20 %)
 
Dagens tilskuertal i Jyske Bank BOXEN var 5.000.
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...