MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i pokalfinalen

En intens og dramatisk afgørelse på Santander Final4 endte med en pokaltitel til Mors-Thy Håndbold i den rent nordjyske finale. Mors-Thy vandt 32-31 efter pausestilling på 17-17.

Første halvleg var en tæt affære, hvor de to offensiver havde gode vilkår, og det var således helt lige ved pausestilling på 17-17.

Efter pausen var det Mors-Thy, der trak fra og bragte sig foran med fire mål med et kvarter igen.

Men vi gav ikke op og med fantastisk fight fandt drengene de sidste kræfter frem og lukkede hullet.

I slutfasen var det de små marginaler, der afgjorde det. Vi havde muligheden for at udligne i sidste angreb, men chancen løb ud i sandet, og vi må i stedet lykkeønske Mors-Thy med pokaltitlen.

Det var samtidigt også punktum for en lang sæson, der kulminerede med fem afgørende kampe de seneste ni dage – og hvor vi i den sidste af dem alle var uhyre tæt på at hente vores anden titel denne uge.

I stedet kan vi stadig se tilbage på en historisk sæson, der har budt på DM-guld, sejr i Super Cup samt finalepladser i både EHF Final4 og i Santander Final4.

I morgen mandag, har du mulighed for at hylde spillerne for den flotte sæson og samtidigt tage pænt afsked med de spillere, der forlader os efter denne sæson. Det sker i Jutlander Bank Arena kl. 16.30 – læs mere og tilmeld dig gratis her.

Matchfacts:

Målscorere Mors-Thy:
Erik Toft 6, Mads Hoxer 5, Bjarke Christensen 5, Frederik Tilsted 4, Emil Bergholt 4, Lasse Pedersen 3, Jonas Gade 3, Allan Toft Hansen 1, Jacob Hessellund 1.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Nikolaj Læsø 7, Felix Claar 6, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 3, Sebastian Barthold 2, Mads Christiansen 1.

Udvisninger:

Mors-Thy: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Rasmus Bech: 11/41 (27 %)
Søren Pedersen: 2/2 (100 %)
 
Mikael Aggefors: 4/20 (20 %)
Simon Gade: 4/20 (20 %)
 
Dagens tilskuertal i Jyske Bank BOXEN var 5.000.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse