MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i sidste kamp i grundspillet

Vi indkasserede et nederlag på 26-24 til TTH Holstebro i sidste kamp i grundspillet. Vestjyderne førte 16-12 ved pausen. 

Trods storspil af Mikael Aggefors i målet ramte vi ikke det niveau, der gjorde os fortjent til sejren, og de to point blev i Holstebro. I sidste ende point, som holdet alligevel ikke havde brug for. 

Aftenens resultater betyder, at vi møder Skjern Håndbold, GOG og KIF Kolding København i slutspillet. Kun de to første kamp er fastlagt af Dansk Håndbold Forbund. Vi indleder på udebane søndag 9. april kl. 17.15 mod KIF Kolding København og har hjemmekamp mod GOG søndag 16. april kl. 20.00. 

De sidste kampe forventes fastlagt i begyndelsen af næste uge. 

De to bedste hold fra puljen går i semifinalen, og start-stillingen er: 

Aalborg Håndbold            2 point
Skjern Håndbold              1 point
GOG                                 0 point
KIF Kolding København   0 point

Det blev en kamp i Holstebro, hvor vi manglede skarphed i angrebsspillet i hele kampen, og det rigtige niveau i forsvaret i de første 30 minutter. Vi var med til 8-8, men i det sidste kvarter trak hjemmeholdet fra til pauseføring på 16-12. 

Det så heller ikke for godt ud i begyndelsen af 2. halvleg, hvor det blev 18-12, inden Aron Kristjansson tog time out. Det hjalp. Vi vandt de næste 10 minutter 7-1 – ikke mindst på målmandsspil i særklasse af Mikael Aggefors, der samtidig startede kontraangreb, som gav mål. 

Vi havde to muligheder for at komme foran, men missede chancerne, og i stedet tog hjemmeholdet igen teten. Vi kom på 24-23 og 25-24, men for sent, og hjemmeholdet vandt fortjent 26-24. 

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse