MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25.

I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt en stærk defensiv, der fremprovokerede flere fejl hos vestjyderne.

Det gav en hurtig 3-0 føring til Stefan Madsens tropper, men gæsterne fik kontakt igen ved stillingen 8-7, inden der atter blev trukket fra og tre-måls føringen blev reetableret.

René Antonsen måtte i starten af første halvleg udgå fra banen med en skade, i hans fravær leverede Jesper Nielsen tre fine scoringer fra stregen i den resterende del af de første 30 minutter.

Han kunne dog, sammen med holdkammeraterne, ikke forhindre, at Skjern-mandskabet fik bedre og bedre fat som halvlegen skred frem, hvorfor stillingen som en naturlig følge heraf var helt lige 15-15 ved pausen.

Anden halvleg var blot få sekunder gammel da Skjern for første gang tog føringen i kampen, og i den efterfølgende fase stod vestjydernes velspillende keeper Christoffer Bonde flere gange i vejen for de aalborgensiske afslutninger.

I modsatte ende tog Mikael Aggefors dog også fra, og med tyve minutter tilbage var stillingen derfor tætte 20-19 i Skjern-favør.

Den føring blev desværre øget til hele tre mål midtvejs i halvlegen, hvor de nordjyske angreb ikke var så sammenhængende som ønsket, mens afslutningerne på mål lod noget tilbage at ønske.

I kampens slutfase pressede man på for at indhente føringen, men en 2-minutters udvisning gjorde det svært, og trods en hektisk slutspurt, hvor man kom indenfor to scoringer, stod Christoffer Bonde i Skjern-målet i vejen for comebacket, hvorfor vestjyderne kunne trække det længste strå denne aften.

Tirsdag aften er det alvor, når GOG er modstanderen i årets Super Cup i Sparekassen Vendsyssel Arena.

Billetter til den kamp, der også giver adgang til kvindernes kamp mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg, kan du købe lige her.

 

Stillinger gennem kampen

10’ 7-5, 20’ 11-10, 30’ 15-15

40’ 19-20, 50’ 23-24, 60’ 25-28

 

Målscorere Aalborg Håndbold

Aron Pálmarsson: 6

Jesper Nielsen: 5

Felix Claar: 4

Kristian Bjørnsen: 3

Mads Hoxer: 2

Lukas Sandell: 2

René Antonsen: 1

Buster Juul: 1

Henrik Møllgaard: 1

Målscorere Skjern Håndbold

Emil Bergholt 6

Alfred Jönsson 5

Jakob Rasmussen 5

Oliver Norlyk 3

Senjamin Buric 3

Simen Pettersen 3

Eivind Tangen 2

Lasse Uth 1

2-minutters udvisninger

Aalborg Håndbold: 1

Skjern Håndbold: 3

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...